LASTİK İŞ

BAŞKAN ŞAHİN'E GÖRE SIKINTI YOK

Spor 13.11.2017 - 19:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN ŞAHİN'E GÖRE SIKINTI YOK

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Gölcükspor, geçtiğimiz hafta kendi evinde Turgutluspor'a 5-2 yenilmesine rağmen, Gölcükspor Kuklüp Başkanı Ahmet Şahin, her şeye rağmen takıma güvendiğini ve bu zorlukları aşacaklarının altını çizerek, “Şuan için hiçbir sıkıntı yok. Her sezon yaşadığımız, ilk yarı sendromunu yaşıyoruz. Bir iki dokunuşla bu takım daha iyi olacak” dedi. Gölcükspor, ligdeki 12. Hafta maçını 18 Kasım Cumartesi günü deplasmanda 1461 Trabzon ile oynayacak

“SEZON BAŞI SENDROMU YAŞIYORUZ” Geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde Ege Temsilcisi Turgutluspor'a 5-2 yenilerek büyük bir hayal kırıklığı yaratan ve tel tel dökülen Gölcükspor da, Başkan Ahmet Şahin “Takımda hiç bir sıkıntı yok” diyerek, ilginç bir değerlendirmede bulundu. Turgutluspor maçında, maçı izleyenlere saçbaş yoldurtan kırmızı-siyahlılara Başkan Ahmet Şahin, takımına sahip çıkarak şu açıklamalarda bulundu.: “Turgutluspor maçında kötü oynadık, kabul ediyorum ama bu takım bana göre iyi yolda. 1-2 dokunuşla bu takım istenilen düzeye gelecek. Biz genelde ilk 10-11 haftaya iyi başlayamıyoruz. Buda böyle bir sendrom. Geçen sezon ligin 12. Haftasında sondan 2. Sıradaydık. Ama sonra toparladık. Bizim alt sıralarla bir ilgili bir sorunumuz yok. Bana göre takımda da bir sıkıntı yok. İnşallah önümüzde kalan 5 maçtan en iyi sonuçlarla ayrılarak, ilk yarıyı üst sıralarda tamamlayacağız.” BU HAFTA RAKİP 1461 TRABZON Bu sezon ligde oynadığı 12 maçta, 6'ıncı yenilgisini önceki gün kendi evinde konuk ettiği, Turgutluspor maçında 5-2'lik skorla alarak maçtan ağır bir tahribatla ayrılan Gölcükspor, yaralarını sarmaya çalışıyor. Ligden düşmesine kesin gözüyle bakılan Kayseri Erciyesspor'dan sonra, 20 golle en çok gol yiyen takım olarak göze çarpan Gölcükspor, ligin 13. Hafta maçını Trabzon deplasmanında, 1461 Trabzon ile oynayacak. Geçen hafta Erokspor'u deplasmanda 4-1 yenerek, Gölcükspor maçı öncesi büyük moral toplayan Karadeniz ekibi, şu sıralar oldukça formda ve dikkat çeken bir ekip. Kırmızı-Siyahlılar, 1461 Trabzon maçının hazırlıklarına, bugün yapacağı tek çalışma ile başlayacak. Takımda sakat olan Berke Bıyık, Emre Oral ve Furkan Öztürk'ün tedavilerine devam ediliyor. Turgutluspor maçınmda kırmızı kart gören kaleci İlyas Türengül'ün yerine, 1461 Trabzon maçında kaleyi bu sezon ilk kez sezon başında Etimesgut Belediyespor'dan transfer edilen Sercan Yılmaz koruyacak. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Gölcükspor, geçtiğimiz hafta kendi evinde Turgutluspor'a 5-2 yenilmesine rağmen, Gölcükspor Kuklüp Başkanı Ahmet Şahin, her şeye rağmen takıma güvendiğini ve bu zorlukları aşacaklarının altını çizerek, “Şuan için hiçbir sıkıntı yok. Her sezon yaşadığımız, ilk yarı sendromunu yaşıyoruz. Bir iki dokunuşla bu takım daha iyi olacak” dedi. Gölcükspor, ligdeki 12. Hafta maçını 18 Kasım Cumartesi günü deplasmanda 1461 Trabzon ile oynayacak

“SEZON BAŞI SENDROMU YAŞIYORUZ”
Geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde Ege Temsilcisi Turgutluspor'a 5-2 yenilerek büyük bir hayal kırıklığı yaratan ve tel tel dökülen Gölcükspor da, Başkan Ahmet Şahin “Takımda hiç bir sıkıntı yok” diyerek, ilginç bir değerlendirmede bulundu. Turgutluspor maçında, maçı izleyenlere saçbaş yoldurtan kırmızı-siyahlılara Başkan Ahmet Şahin, takımına sahip çıkarak şu açıklamalarda bulundu.: “Turgutluspor maçında kötü oynadık, kabul ediyorum ama bu takım bana göre iyi yolda. 1-2 dokunuşla bu takım istenilen düzeye gelecek. Biz genelde ilk 10-11 haftaya iyi başlayamıyoruz. Buda böyle bir sendrom. Geçen sezon ligin 12. Haftasında sondan 2. Sıradaydık. Ama sonra toparladık. Bizim alt sıralarla bir ilgili bir sorunumuz yok. Bana göre takımda da bir sıkıntı yok. İnşallah önümüzde kalan 5 maçtan en iyi sonuçlarla ayrılarak, ilk yarıyı üst sıralarda tamamlayacağız.”

BU HAFTA RAKİP 1461 TRABZON
Bu sezon ligde oynadığı 12 maçta, 6'ıncı yenilgisini önceki gün kendi evinde konuk ettiği, Turgutluspor maçında 5-2'lik skorla alarak maçtan ağır bir tahribatla ayrılan Gölcükspor, yaralarını sarmaya çalışıyor. Ligden düşmesine kesin gözüyle bakılan Kayseri Erciyesspor'dan sonra, 20 golle en çok gol yiyen takım olarak göze çarpan Gölcükspor, ligin 13. Hafta maçını Trabzon deplasmanında, 1461 Trabzon ile oynayacak. Geçen hafta Erokspor'u deplasmanda 4-1 yenerek, Gölcükspor maçı öncesi büyük moral toplayan Karadeniz ekibi, şu sıralar oldukça formda ve dikkat çeken bir ekip. Kırmızı-Siyahlılar, 1461 Trabzon maçının hazırlıklarına, bugün yapacağı tek çalışma ile başlayacak. Takımda sakat olan Berke Bıyık, Emre Oral ve Furkan Öztürk'ün tedavilerine devam ediliyor. Turgutluspor maçınmda kırmızı kart gören kaleci İlyas Türengül'ün yerine, 1461 Trabzon maçında kaleyi bu sezon ilk kez sezon başında Etimesgut Belediyespor'dan transfer edilen Sercan Yılmaz koruyacak. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.