BAŞKAN SEYMEN ''BÜYÜK PROJELER YAPILACAK''

Asayiş 21.09.2019 - 15:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN SEYMEN ''BÜYÜK PROJELER YAPILACAK''

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, parti binasında ilçe gündemine yönelik açıklamalarda bulundu.

Gölcük ve genel gündem ile ilgili basına açıklama yapan AK Parti ilçe Başkanı Parti ilçe başkanı Çetin Seymen; “ilçemizde asfalt ve kaldırım çalışmalarımız devam ediyor. Değirmendere’de ki problem şundan kaynaklanıyor. Değirmendere yüzbaşılarda kaldırım asfaltlama da mütahit orada son rötuşlar da ekonomik olarak biraz sıkıntıya girdi. Bu sıkıntıyla beraber yan yolların asfaltlanması Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin devreye girmesiyle gerçekleşti. Birkaç kaldırım ve yolda sıkıntı var bu sıkıntılar en kısa sürede giderilecek. Vatandaşımızın haklı tepkisi bize de bize geliyor. Bu konuyla ilgili çalışmalarımız yapılacaktır. Değirmendere Yüzbaşılar sapağında yapılan kavşaklı köprünün firmanın bazı sıkıntılarından dolayı aksamalar oldu. Bununda giderilmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Firma yapımını devam etmiyorsa Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Devreye girerek bu sıkıntıları Ekim Ayına Kadar çözecektir. Yatırımlarımız devam ediyor ”dedi.  SAĞLIK KOMPLEKSİ YAPILACAK Başkan Seymen “Aile tıp merkezinin karşısında bulunan eski SSK binasının yıkımı önümüzdeki hafta başlayacak. Bu alanda büyük Sağlık kompleksi yapılacak. Gölcük Devlet Hastanesi yapımı devam ediyor. Ekonomi gündemine bakıldığında ekonomi olarak çok iyi olacağız. Çünkü hükümetimiz bu çalışmaları hızlandırdı. Doğalgazın ucuzlanması için çalışmalarımız var. Türkiye ekonomi olarak çok iyi bir yere geleceğinden hiç şüphemiz yok” dedi. BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERİLDİ’ Başkan Seymen, “Yapmış olduğumuz il danışma kurul toplantısında Gölcük olarak her zamanki yerimizde olduğumuzu gösterdik ve Kocaeli’nin abisi olan Mehmet Ellibeş’e desteğimizi verdik. Yoğun bir katılım oldu ve orada birlik ve beraberlik mesajı verildi. Partimiz, 18 yaşında ve hep de böyle kalacak. Azim ve gayretle partimize destek vereceğiz. Belediye Başkanımız yoğun bir çalışma içerisinde. 5,5 aylık bir süre oldu. Belediye başkanının karnesi beyannamedir. Beyannamemizi yerine getirmek için büyük projelerin altyapısını yapıyoruz. Belediye Başkanı’mız Ankara’ya gitti. İlçemizde hummalı bir çalışma var. Asfaltlama, park ve bahçeler olsun sürekli olarak çalışıyoruz. 199 park ve bahçemizden yarısının bakımını 5,5 aylık zaman dilimi içerisinde tamamladık. Fen İşleri, bu zamana kadar asfaltlama ve yama olsun sürekli çalışıyor. Temizlik işlerinde de araçlar alındı. Temizlik konusunda da Gölcük hak ettiği yere ulaşacaktır. Yazlık’taki kültür merkezi, İSU ile beraber yürütülen dere ıslahları, Değirmendere’de çöken noktanın dere ıslahı, otopark olarak kullanılacak Değirmendere’deki kültür merkezi gibi çalışmalar var. Değirmendere’nin beklenen çalışmalarını da yavaş yavaş oluşturuyoruz” dedi. Fahri Haner- Halime Konak
AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, parti binasında ilçe gündemine yönelik açıklamalarda bulundu.

Gölcük ve genel gündem ile ilgili basına açıklama yapan AK Parti ilçe Başkanı Parti ilçe başkanı Çetin Seymen; “ilçemizde asfalt ve kaldırım çalışmalarımız devam ediyor. Değirmendere’de ki problem şundan kaynaklanıyor. Değirmendere yüzbaşılarda kaldırım asfaltlama da mütahit orada son rötuşlar da ekonomik olarak biraz sıkıntıya girdi. Bu sıkıntıyla beraber yan yolların asfaltlanması Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin devreye girmesiyle gerçekleşti. Birkaç kaldırım ve yolda sıkıntı var bu sıkıntılar en kısa sürede giderilecek. Vatandaşımızın haklı tepkisi bize de bize geliyor. Bu konuyla ilgili çalışmalarımız yapılacaktır. Değirmendere Yüzbaşılar sapağında yapılan kavşaklı köprünün firmanın bazı sıkıntılarından dolayı aksamalar oldu. Bununda giderilmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Firma yapımını devam etmiyorsa Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Devreye girerek bu sıkıntıları Ekim Ayına Kadar çözecektir. Yatırımlarımız devam ediyor ”dedi. 

SAĞLIK KOMPLEKSİ YAPILACAK
Başkan Seymen “Aile tıp merkezinin karşısında bulunan eski SSK binasının yıkımı önümüzdeki hafta başlayacak. Bu alanda büyük Sağlık kompleksi yapılacak. Gölcük Devlet Hastanesi yapımı devam ediyor. Ekonomi gündemine bakıldığında ekonomi olarak çok iyi olacağız. Çünkü hükümetimiz bu çalışmaları hızlandırdı. Doğalgazın ucuzlanması için çalışmalarımız var. Türkiye ekonomi olarak çok iyi bir yere geleceğinden hiç şüphemiz yok” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERİLDİ’
Başkan Seymen, “Yapmış olduğumuz il danışma kurul toplantısında Gölcük olarak her zamanki yerimizde olduğumuzu gösterdik ve Kocaeli’nin abisi olan Mehmet Ellibeş’e desteğimizi verdik. Yoğun bir katılım oldu ve orada birlik ve beraberlik mesajı verildi. Partimiz, 18 yaşında ve hep de böyle kalacak. Azim ve gayretle partimize destek vereceğiz. Belediye Başkanımız yoğun bir çalışma içerisinde. 5,5 aylık bir süre oldu. Belediye başkanının karnesi beyannamedir. Beyannamemizi yerine getirmek için büyük projelerin altyapısını yapıyoruz. Belediye Başkanı’mız Ankara’ya gitti. İlçemizde hummalı bir çalışma var. Asfaltlama, park ve bahçeler olsun sürekli olarak çalışıyoruz. 199 park ve bahçemizden yarısının bakımını 5,5 aylık zaman dilimi içerisinde tamamladık. Fen İşleri, bu zamana kadar asfaltlama ve yama olsun sürekli çalışıyor. Temizlik işlerinde de araçlar alındı. Temizlik konusunda da Gölcük hak ettiği yere ulaşacaktır. Yazlık’taki kültür merkezi, İSU ile beraber yürütülen dere ıslahları, Değirmendere’de çöken noktanın dere ıslahı, otopark olarak kullanılacak Değirmendere’deki kültür merkezi gibi çalışmalar var. Değirmendere’nin beklenen çalışmalarını da yavaş yavaş oluşturuyoruz” dedi.
Fahri Haner- Halime Konak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.