BAŞKAN SEYMEN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Gündem 09.01.2021 - 19:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

BAŞKAN SEYMEN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Gölcük AKP ilçe Başkanı Çetin Seymen, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle mesaj yayımladı.Basınımız, demokrasi kültürüne de önemli katkılar sağlamaktadır"

Gölcük AKP ilçe Başkanı Çetin Seymen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle mesaj yayımladı.   Başkan Seymenin mesajı; Objektif ve ilkeli habercilik anlayışıyla toplumun bilinçlenmesinde, huzur ve güven ortamının güçlenmesinde önemli bir görev üstlenen basınımız, demokrasi kültürüne de önemli katkılar sağlamaktadır.  Mesai mefhumu gözetmeksizin, zorlu şartlar altında görevlerini ifa eden, yerli ve Milli değerleri gözeten tüm basın mensuplarımızın gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür ediyorum. Şehrimizin ve İlçemizin gelişimi noktasında birlikte yürüdüğümüz Gölcük’ümüzün değerli basın mensupları başta olmak üzere tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.”
Gölcük AKP ilçe Başkanı Çetin Seymen, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle mesaj yayımladı.Basınımız, demokrasi kültürüne de önemli katkılar sağlamaktadır"

Gölcük AKP ilçe Başkanı Çetin Seymen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle mesaj yayımladı.

 

Başkan Seymenin mesajı; Objektif ve ilkeli habercilik anlayışıyla toplumun bilinçlenmesinde, huzur ve güven ortamının güçlenmesinde önemli bir görev üstlenen basınımız, demokrasi kültürüne de önemli katkılar sağlamaktadır. 

Mesai mefhumu gözetmeksizin, zorlu şartlar altında görevlerini ifa eden, yerli ve Milli değerleri gözeten tüm basın mensuplarımızın gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür ediyorum.

Şehrimizin ve İlçemizin gelişimi noktasında birlikte yürüdüğümüz Gölcük’ümüzün değerli basın mensupları başta olmak üzere tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.