BAŞKAN SEYMEN ''SAĞLIK KONUSUNDA RAHATLAYACAĞIZ''

Gündem 11.09.2019 - 18:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN SEYMEN ''SAĞLIK KONUSUNDA RAHATLAYACAĞIZ''

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Değirmendere’de İnşaatı hızla devam eden yeni hastanenin inşaat alanını gezerek Gölcük Necati Çelik devlet Hastanesi Başhekimi Yüksel Pehlevan’dan bilgi aldı. Başkan Seymen “278 yataklı dev hastanemizin İlçemizdeki sağlık hizmetlerini en üst seviyeye taşıyacak ve hemşerilerimize sağlık konusunda büyük rahatlık sağlayacaktır”dedi.

HİZMET ÇITASI YÜKSELDİ Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nin hizmet çıtasını her geçen gün daha yukarıya taşıdığını belirten Başhekim Pehlevan “Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yeni bina inşaatının temel ve izolasyon işlemleri tamamlandı.Yeni bina ile hastanemiz A grubuna yükselmiş olacak. Hekim ve sağlık personeli de buna göre planlanacak. Şehrin bu yakasındaki özellikli sağlık hizmetleri artık Gölcük'te verilebilecek. Gölcük-Karamürsel bölgesinin önümüzdeki yıllarda daha da gelişeceğini öngörüyor, sağlık hizmetlerinin altyapısını da şimdiden buna göre hazırlıyoruz. İhsaniye'deki hastane binası sağlık tesisi olarak kullanılmaya devam edecek, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin kapasitesi büyütülerek buraya taşınacak. O bölgede yeni sağlık yatırımları olacak” dedi. SAĞLIK KONUSUNDA RAHATLAYACAĞIZ Başkan Seymen “278 yataklı dev hastanemizin İlçemizdeki sağlık hizmetlerini en üst seviyeye taşıyacak ve hemşerilerimize sağlık konusunda büyük rahatlık sağlayacaktır”dedi. ‘SAĞLIK YATIRIMLARI OLDUKÇA GÜZEL’ Başkan Seymen, “Sağlık yatırımları açısından ilçemizde birçok adımın atıldığını da söyleyebiliriz. Yeni devlet hastanesinin yapımı devam ediyor. Bu hastanemizin A sınıfı ve 278 yataklı olarak açılması adına çalışmalar sürdürülüyor. Gölcük’te Yüzbaşılar, Düzağaç ve Yunus Emre mahalleleri için aile sağlığı merkezleri yapılacak. Yine ilçemizde Gölcük 2 No’lu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu kurulacak. Semt polikliniği de belli bir süre sonra yıkılacak ve yeniden yapılacak. Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne prefabrik ek hizmet binası da yapılacak. Görüldüğü üzere ilçemizde büyük bir sağlık yatırımı söz konusu. Bu çalışmalarla birlikte halkımıza sağlık konusunda üst sınıf bir hizmet verilmiş olacak” dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Değirmendere’de İnşaatı hızla devam eden yeni hastanenin inşaat alanını gezerek Gölcük Necati Çelik devlet Hastanesi Başhekimi Yüksel Pehlevan’dan bilgi aldı. Başkan Seymen “278 yataklı dev hastanemizin İlçemizdeki sağlık hizmetlerini en üst seviyeye taşıyacak ve hemşerilerimize sağlık konusunda büyük rahatlık sağlayacaktır”dedi.

HİZMET ÇITASI YÜKSELDİ
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nin hizmet çıtasını her geçen gün daha yukarıya taşıdığını belirten Başhekim Pehlevan “Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yeni bina inşaatının temel ve izolasyon işlemleri tamamlandı.Yeni bina ile hastanemiz A grubuna yükselmiş olacak. Hekim ve sağlık personeli de buna göre planlanacak. Şehrin bu yakasındaki özellikli sağlık hizmetleri artık Gölcük'te verilebilecek. Gölcük-Karamürsel bölgesinin önümüzdeki yıllarda daha da gelişeceğini öngörüyor, sağlık hizmetlerinin altyapısını da şimdiden buna göre hazırlıyoruz. İhsaniye'deki hastane binası sağlık tesisi olarak kullanılmaya devam edecek, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin kapasitesi büyütülerek buraya taşınacak. O bölgede yeni sağlık yatırımları olacak” dedi.

SAĞLIK KONUSUNDA RAHATLAYACAĞIZ
Başkan Seymen “278 yataklı dev hastanemizin İlçemizdeki sağlık hizmetlerini en üst seviyeye taşıyacak ve hemşerilerimize sağlık konusunda büyük rahatlık sağlayacaktır”dedi.

‘SAĞLIK YATIRIMLARI OLDUKÇA GÜZEL’
Başkan Seymen, “Sağlık yatırımları açısından ilçemizde birçok adımın atıldığını da söyleyebiliriz. Yeni devlet hastanesinin yapımı devam ediyor. Bu hastanemizin A sınıfı ve 278 yataklı olarak açılması adına çalışmalar sürdürülüyor. Gölcük’te Yüzbaşılar, Düzağaç ve Yunus Emre mahalleleri için aile sağlığı merkezleri yapılacak. Yine ilçemizde Gölcük 2 No’lu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu kurulacak. Semt polikliniği de belli bir süre sonra yıkılacak ve yeniden yapılacak. Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne prefabrik ek hizmet binası da yapılacak. Görüldüğü üzere ilçemizde büyük bir sağlık yatırımı söz konusu. Bu çalışmalarla birlikte halkımıza sağlık konusunda üst sınıf bir hizmet verilmiş olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.