LASTİK İŞ

BAŞKAN SEZER '' BASIN BAYRAMI KUTLU OLSUN''

Gündem 24.07.2020 - 09:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN SEZER '' BASIN BAYRAMI KUTLU OLSUN''

24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla bir açıklama yapan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer: Toplumun, kamuoyunun hızlı, doğru, tarafsız haber alma hakkını temin etmek, demokratik ülkelerin en belirgin göstergesidir. Toplumsal değerlere saygılı, kişisel hak ve özgürlükleri temel alan tarafsız bir anlayışla görevini yerine getiren özgür basın, demokrasilerin en büyük güvencesidir.   Tarafsız yerel ve ulusal basın kuruluşlarımız, ülkemizin birliğine, beraberliğine, devletimizin bekasına, milli irademize ve demokrasimize kasteden darbe girişimine karşı, halkımızın doğru ve hızlı bir şekilde bilgilendirilmesini sağlamışlardır.   24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlar, ilçemizde ve ilimizde sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine, kalkınmasına gündeme taşıdıkları konularla katkı sağlayan, yaptıkları görev gereği bir anlamda kamu hizmeti ifa eden, ülkemizde muhabirinden genel yayın yönetmenine kadar basın camiasının her seviyesinde, özgür ve tarafsız bir şekilde görev yapan, ulusal ve uluslararası arenada kamuoyunun bilgilenme hakkından yararlanması için gayret eden, bu uğurda hiçbir özveriden kaçınmayan değerli basın mensuplarımıza çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla bir açıklama yapan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer: Toplumun, kamuoyunun hızlı, doğru, tarafsız haber alma hakkını temin etmek, demokratik ülkelerin en belirgin göstergesidir. Toplumsal değerlere saygılı, kişisel hak ve özgürlükleri temel alan tarafsız bir anlayışla görevini yerine getiren özgür basın, demokrasilerin en büyük güvencesidir.

 

Tarafsız yerel ve ulusal basın kuruluşlarımız, ülkemizin birliğine, beraberliğine, devletimizin bekasına, milli irademize ve demokrasimize kasteden darbe girişimine karşı, halkımızın doğru ve hızlı bir şekilde bilgilendirilmesini sağlamışlardır.

 

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlar, ilçemizde ve ilimizde sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine, kalkınmasına gündeme taşıdıkları konularla katkı sağlayan, yaptıkları görev gereği bir anlamda kamu hizmeti ifa eden, ülkemizde muhabirinden genel yayın yönetmenine kadar basın camiasının her seviyesinde, özgür ve tarafsız bir şekilde görev yapan, ulusal ve uluslararası arenada kamuoyunun bilgilenme hakkından yararlanması için gayret eden, bu uğurda hiçbir özveriden kaçınmayan değerli basın mensuplarımıza çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.