LASTİK İŞ
ismail

BAŞKAN SEZER BASINI İFTARDA AĞIRLADI

07.05.2019 - 23:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN SEZER BASINI İFTARDA AĞIRLADI

Her Ramazan ayında basın mensuplarını iftarda ağırlayan Gölcük Belediyesi bu yıl da geleneği bozmadı.

Değirmendere Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen İftar programına Başkan Ali Yıldırım Sezer ve ekibi, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan, kentimizde faaliyet gösteren basın kuruluşlarının temsilcileri ve gazeteciler katıldı. TEŞEKKÜR ETTİ Programda konuşan KOGACE Başkanı Cemal Kaplan, “Gölcük Belediyesi’nin iftar programları geleneksel bir hal aldı. Katılım gösteren herkese ve ev sahipliğinden ötürü Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e teşekkür ediyorum” dedi. “BASIN İFADE HÜRRİYETİNİN TEMİNATIDIR” Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Geleneksel olarak her sene bir araya geliyoruz. Sonraki yıllarda da İnşallah bir araya geliriz. Basın ifade hürriyetinin teminatıdır. Sizler her zaman bizler için değerlisiniz. Ramazan ayı hayırlara vesile olsun” diye konuştu. 
Her Ramazan ayında basın mensuplarını iftarda ağırlayan Gölcük Belediyesi bu yıl da geleneği bozmadı.

Değirmendere Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen İftar programına Başkan Ali Yıldırım Sezer ve ekibi, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan, kentimizde faaliyet gösteren basın kuruluşlarının temsilcileri ve gazeteciler katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Programda konuşan KOGACE Başkanı Cemal Kaplan, “Gölcük Belediyesi’nin iftar programları geleneksel bir hal aldı. Katılım gösteren herkese ve ev sahipliğinden ötürü Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e teşekkür ediyorum” dedi.

“BASIN İFADE HÜRRİYETİNİN TEMİNATIDIR”

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Geleneksel olarak her sene bir araya geliyoruz. Sonraki yıllarda da İnşallah bir araya geliriz. Basın ifade hürriyetinin teminatıdır. Sizler her zaman bizler için değerlisiniz. Ramazan ayı hayırlara vesile olsun” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.