LASTİK İŞ

BAŞKAN SEZER, BELEDİYE PERSONELİNİN TEK TEK BAYRAMINI TEBRİK ETTİ

30.07.2020 - 15:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN SEZER, BELEDİYE PERSONELİNİN TEK TEK BAYRAMINI TEBRİK ETTİ

  Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Korona Virüs tedbirleri nedeniyle Kurban Bayramı Bayramlaşma Töreni yapmazken, tek tek belediye birimlerini gezerek, belediye personelinin bayramlarını tebrik etti. Belediye personeline pişmaniye ikram eden Başkan Sezer ayrıca Korona Virüs salgını sürecinde, belediye faaliyet ve hizmetlerinde üstün performans gösterdikleri için de teşekkür etti. BAŞKAN SEZER, MESAİ ARKADAŞLARINA TEŞEKKÜR ETTİ Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “Korana Virüs salgını sürecinde, belediyemiz faaliyet ve hizmetlerinde özverili bir şekilde, üstün gayret göstererek çalışan, tüm mesai arkadaşlarıma can-ı gönülden teşekkür eder, Kurban Bayramlarını tebrik ederim” dedi.

 

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Korona Virüs tedbirleri nedeniyle Kurban Bayramı Bayramlaşma Töreni yapmazken, tek tek belediye birimlerini gezerek, belediye personelinin bayramlarını tebrik etti. Belediye personeline pişmaniye ikram eden Başkan Sezer ayrıca Korona Virüs salgını sürecinde, belediye faaliyet ve hizmetlerinde üstün performans gösterdikleri için de teşekkür etti.

BAŞKAN SEZER, MESAİ ARKADAŞLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “Korana Virüs salgını sürecinde, belediyemiz faaliyet ve hizmetlerinde özverili bir şekilde, üstün gayret göstererek çalışan, tüm mesai arkadaşlarıma can-ı gönülden teşekkür eder, Kurban Bayramlarını tebrik ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.