LASTİK İŞ
ismail

BAŞKAN SEZER DEĞİRMENDERESPOR'U AĞIRLADI

Spor 23.01.2020 - 17:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN SEZER DEĞİRMENDERESPOR'U AĞIRLADI

2019-200 Kocaeli Amatör Süper Lig B Grubu’nda sezonu namağlup olarak, Yuvacıkspor’un ardından 32 puanla 2. Sırada bitirerek, Play-Off’a kalan, temsilcimiz Değirmenderespor, önceki akşam bu başarısını, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in, Değirmendere Yalı Evleri’nde verdiği moral yemeği ile taçlandırdı. Değirmenderespor yönetimi ve oyuncularının tam kadro katıldığı yemekte, BAL Ligi dillendirilmeye başlandı.

YALI EVLERİNDE MORAL YEMEĞİ Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, önceki akşam Değirmendere Yalı Evlerinde, ilçemizin en köklü ve en başarılı amatör küme takımı olan Değirmenderespor onuruna, bir moral yemeği verdi. Başkan Sezer’in verdiği moral yemeğine, Değirmenderespor Kulüp Başkanı Severcan Kara, Sportif Direktör Adem Ellibeş ve yönetim kurulu üyelerinin tamamı, Teknik direktör Metin Peken ve yardımcıları ile futbol takımı tam kadro katıldı. 2019-200 Kocaeli Amatör Süper Lig B Grubu’nda sezonu namağlup olarak, Yuvacıkspor’un ardından 32 puanla 2. Sırada bitirerek, Play-Off’a kalan, temsilcimiz Değirmenderespor, önceki akşam bu başarısını, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in, Değirmendere Yalı Evleri’nde verdiği moral yemeği ile taçlandırdı. AÇILIŞ KONUŞMASI ELLİBEŞ’TEN Hep birlikte yenilen moral yemeği sonrasında, bir selamlama konuşması yapan Değirmenderespor Sportif Direktörü Adem Ellibeş, yıllardır sporun ve futbolun içinde yer aldığının altını çizerek, “Öncelikle, bu yemeği bize kendi cebinden belediyeye yük etmeden veren, değerli Gölcük Belediye Başkanı Sevgili Ali Yıldırım Sezer’e teşekkür ediyorum. Değirmenderespor olarak, sezon başından bu yana mütevazi bir yönetim, mütevazi bir bütçe ve mütevazi bir kadro ile hiç mağlup olmadan, ligi namağlup olarak 2. Sırada tamamladık ve play-off’lara katılmaya hak kazandık. Ben bu başarıyı elde teknik heyete ve futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. İnşallah çizgimizi hiç bozmadan, play0oo’ta başarılı olarak, BAL Ligine yükselmek istiyoruz. İnşallah bunu başarabilecek güçteyiz. Belediye Başkanımızın da, desteği ile BAL’a yükseleceğiz. Değirmenderespor’un başrısı, Gölcükspor’a da yarayacak. Gölcükspor’un kurtuluşu, Değirmenderespor’un başarısına bağlı. İnşallah bu konda da başarılı oluruz” dedi. SEZER, BAŞARILI FUTBOLCULARI TEBRİK ETTİ Yalı Evlerinde yenilen moral yemeğinin ev sahibi Başkan Sezer’de, “Öncelikle bu yemeğin faturasını ben ödeyeceğim. Kesinlikle belediyeye mal etmeyeceğim. Yani bu akşam benim misafirimsiniz. Öncelikle bu başarıyı elde eden yönetim, teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Değirmenderesor ve Gölcükspor, bir elmanın yarısı gibi ayrılmaz birer parçalar. Değirmenderespor’da bizim, Gölcükspor’da bizim. Ben grubunu namağlup olarak tamamlayarak, play-0ff’a kalan Değirmenderespor’u bir kez daha tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. İnşallah önümüzdeki sezon, yeşil-siyahlı ekibimizi BAL Liginde seyretme şansımız olacak. Ben şimdiden, Başkan Severcan Kara ve yönetim kurulu ile teknik heyete ve futbolculara başarılar diliyorum” diye konuştu. Yemeğin ardından Başkan Kara ve Sportif Direktör Ellibeş, Başkan Sezer’e teşekkür ederek, kendisine hediye takdiminde bulundular. Başkan Sezer’in verdiği yemek, günün anısına çektirilen toplu fotoğraf çekimi ile son buldu
2019-200 Kocaeli Amatör Süper Lig B Grubu’nda sezonu namağlup olarak, Yuvacıkspor’un ardından 32 puanla 2. Sırada bitirerek, Play-Off’a kalan, temsilcimiz Değirmenderespor, önceki akşam bu başarısını, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in, Değirmendere Yalı Evleri’nde verdiği moral yemeği ile taçlandırdı. Değirmenderespor yönetimi ve oyuncularının tam kadro katıldığı yemekte, BAL Ligi dillendirilmeye başlandı.

YALI EVLERİNDE MORAL YEMEĞİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, önceki akşam Değirmendere Yalı Evlerinde, ilçemizin en köklü ve en başarılı amatör küme takımı olan Değirmenderespor onuruna, bir moral yemeği verdi. Başkan Sezer’in verdiği moral yemeğine, Değirmenderespor Kulüp Başkanı Severcan Kara, Sportif Direktör Adem Ellibeş ve yönetim kurulu üyelerinin tamamı, Teknik direktör Metin Peken ve yardımcıları ile futbol takımı tam kadro katıldı. 2019-200 Kocaeli Amatör Süper Lig B Grubu’nda sezonu namağlup olarak, Yuvacıkspor’un ardından 32 puanla 2. Sırada bitirerek, Play-Off’a kalan, temsilcimiz Değirmenderespor, önceki akşam bu başarısını, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in, Değirmendere Yalı Evleri’nde verdiği moral yemeği ile taçlandırdı.

AÇILIŞ KONUŞMASI ELLİBEŞ’TEN

Hep birlikte yenilen moral yemeği sonrasında, bir selamlama konuşması yapan Değirmenderespor Sportif Direktörü Adem Ellibeş, yıllardır sporun ve futbolun içinde yer aldığının altını çizerek, “Öncelikle, bu yemeği bize kendi cebinden belediyeye yük etmeden veren, değerli Gölcük Belediye Başkanı Sevgili Ali Yıldırım Sezer’e teşekkür ediyorum. Değirmenderespor olarak, sezon başından bu yana mütevazi bir yönetim, mütevazi bir bütçe ve mütevazi bir kadro ile hiç mağlup olmadan, ligi namağlup olarak 2. Sırada tamamladık ve play-off’lara katılmaya hak kazandık. Ben bu başarıyı elde teknik heyete ve futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. İnşallah çizgimizi hiç bozmadan, play0oo’ta başarılı olarak, BAL Ligine yükselmek istiyoruz. İnşallah bunu başarabilecek güçteyiz. Belediye Başkanımızın da, desteği ile BAL’a yükseleceğiz. Değirmenderespor’un başrısı, Gölcükspor’a da yarayacak. Gölcükspor’un kurtuluşu, Değirmenderespor’un başarısına bağlı. İnşallah bu konda da başarılı oluruz” dedi.

SEZER, BAŞARILI FUTBOLCULARI TEBRİK ETTİ

Yalı Evlerinde yenilen moral yemeğinin ev sahibi Başkan Sezer’de, “Öncelikle bu yemeğin faturasını ben ödeyeceğim. Kesinlikle belediyeye mal etmeyeceğim. Yani bu akşam benim misafirimsiniz. Öncelikle bu başarıyı elde eden yönetim, teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Değirmenderesor ve Gölcükspor, bir elmanın yarısı gibi ayrılmaz birer parçalar. Değirmenderespor’da bizim, Gölcükspor’da bizim. Ben grubunu namağlup olarak tamamlayarak, play-0ff’a kalan Değirmenderespor’u bir kez daha tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. İnşallah önümüzdeki sezon, yeşil-siyahlı ekibimizi BAL Liginde seyretme şansımız olacak. Ben şimdiden, Başkan Severcan Kara ve yönetim kurulu ile teknik heyete ve futbolculara başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yemeğin ardından Başkan Kara ve Sportif Direktör Ellibeş, Başkan Sezer’e teşekkür ederek, kendisine hediye takdiminde bulundular. Başkan Sezer’in verdiği yemek, günün anısına çektirilen toplu fotoğraf çekimi ile son buldu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.