LASTİK İŞ

BAŞKAN SEZER DELEGE SEÇİMLERİNDE OYUNU KULLANDI

01.12.2019 - 19:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN SEZER DELEGE SEÇİMLERİNDE OYUNU KULLANDI

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, demokrasi şölenine dönüşen AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği delege seçimlerinde oyunu, Topçular Mahallesi'nde kullandı.

İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Başkanı Çetin Seymen ve ilçe yöneticileriyle parti binasında bir araya gelen Başkan Sezer, ardından delege seçimlerinin devam ettiği Halıdere, Piyalepaşa ve Şehitler Mahallesi Teşkilatlarını ziyaret etti. "DELEGE SEÇİMLERİMİZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN" Başkan Sezer yaptığı açıklamada; "Delege seçimi için, AK Parti İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş, İlçe Başkanımız Sayın Çetin Seymen, Belediye Meclis Üyelerimiz ve ilçe yöneticilerimizle önce Ak Parti İlçe Binasında bir araya geldik. Akabinde; Topçular Mahallemizde oyumuzu kullandık. Halıdere, Piyalepaşa ve Şehitler Mahallelerimizi de ziyaret ederek, teşkilâtlarımızla bir araya gelip, demokrasi şöleni şeklinde gerçekleşen delege seçiminin hayırlı olması ve başarı dileklerimizi ilettik" dedi.  
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, demokrasi şölenine dönüşen AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği delege seçimlerinde oyunu, Topçular Mahallesi'nde kullandı.

İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Başkanı Çetin Seymen ve ilçe yöneticileriyle parti binasında bir araya gelen Başkan Sezer, ardından delege seçimlerinin devam ettiği Halıdere, Piyalepaşa ve Şehitler Mahallesi Teşkilatlarını ziyaret etti.

"DELEGE SEÇİMLERİMİZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN"

Başkan Sezer yaptığı açıklamada; "Delege seçimi için, AK Parti İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş, İlçe Başkanımız Sayın Çetin Seymen, Belediye Meclis Üyelerimiz ve ilçe yöneticilerimizle önce Ak Parti İlçe Binasında bir araya geldik. Akabinde; Topçular Mahallemizde oyumuzu kullandık. Halıdere, Piyalepaşa ve Şehitler Mahallelerimizi de ziyaret ederek, teşkilâtlarımızla bir araya gelip, demokrasi şöleni şeklinde gerçekleşen delege seçiminin hayırlı olması ve başarı dileklerimizi ilettik" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.