LASTİK İŞ
ismail

BAŞKAN SEZER’DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI

15.06.2019 - 18:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN SEZER’DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Aile yapısının korunması için hiçbir özveriden kaçınmayan; sevgi, saygı ve hoşgörü bağlarının kurulmasında büyük rol oynayan babalarımızın ailenin temel direği olduğunu belirten Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, tüm babaların 16 Haziran Babalar Günü'nü kutladı.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer babalar günü mesajında ayrıca şu ifadelere yer verdi: "Toplumun çekirdeği olan aile, toplumsal değerimizin yaşatıldığı, kültür ve geleneklerimizin nesilden nesile aktarıldığı en önemli sosyal yapıdır. Babalarımız ise bu yapı içerisinde, saygı, sorumluluk, güven ve güvencenin sembolüdür. Yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren ve ailenin mutluluğu için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan babalarımız, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için ellerinden gelen tüm gayreti sarf etmektedirler. Onların özverileri, yaşamımız boyunca karşılaştığımız güçlüklerden çıkış yolunu gösteren ışık olmuştur. Her zaman bizlere destek olan, sevgisi ve hoşgörüsünü bizlerle paylaşan babalarımız, vazgeçilmez değerimiz ve hayat zenginliğimizdir. Bizler de sadece bu anlamlı günde değil, her zaman babalarımızın gönüllerini hoş tutmalı, onlara saygı ve sevgimizi en güzel şekilde göstermeliyiz. Bu anlamlı günde ayrıca babasız büyümek zorunda kalan yetimlerimize sahip çıkılmasının, onların yüzlerinin güldürülmesinin de önemli olduğuna inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; başta bin bir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını vatanımız için feda eden aziz şehitlerimizin babaları olmak üzere, hayatı boyunca maddi ve manevi bütün imkânlarını ailesi için seferber eden, çocuklarına karşı müşfik ve merhamet sahibi olan, tecrübeleri ile her zaman yol gösterici olan, tüm babaların “Babalar Günü’nü” kutluyor,  aileleriyle sağlıklı, mutlu, uzun yıllar diliyorum. Ahiret hayatına irtihal etmiş tüm babalarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum. 
Aile yapısının korunması için hiçbir özveriden kaçınmayan; sevgi, saygı ve hoşgörü bağlarının kurulmasında büyük rol oynayan babalarımızın ailenin temel direği olduğunu belirten Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, tüm babaların 16 Haziran Babalar Günü'nü kutladı.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer babalar günü mesajında ayrıca şu ifadelere yer verdi: "Toplumun çekirdeği olan aile, toplumsal değerimizin yaşatıldığı, kültür ve geleneklerimizin nesilden nesile aktarıldığı en önemli sosyal yapıdır. Babalarımız ise bu yapı içerisinde, saygı, sorumluluk, güven ve güvencenin sembolüdür. Yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren ve ailenin mutluluğu için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan babalarımız, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için ellerinden gelen tüm gayreti sarf etmektedirler.

Onların özverileri, yaşamımız boyunca karşılaştığımız güçlüklerden çıkış yolunu gösteren ışık olmuştur. Her zaman bizlere destek olan, sevgisi ve hoşgörüsünü bizlerle paylaşan babalarımız, vazgeçilmez değerimiz ve hayat zenginliğimizdir. Bizler de sadece bu anlamlı günde değil, her zaman babalarımızın gönüllerini hoş tutmalı, onlara saygı ve sevgimizi en güzel şekilde göstermeliyiz. Bu anlamlı günde ayrıca babasız büyümek zorunda kalan yetimlerimize sahip çıkılmasının, onların yüzlerinin güldürülmesinin de önemli olduğuna inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta bin bir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını vatanımız için feda eden aziz şehitlerimizin babaları olmak üzere, hayatı boyunca maddi ve manevi bütün imkânlarını ailesi için seferber eden, çocuklarına karşı müşfik ve merhamet sahibi olan, tecrübeleri ile her zaman yol gösterici olan, tüm babaların “Babalar Günü’nü” kutluyor,  aileleriyle sağlıklı, mutlu, uzun yıllar diliyorum. Ahiret hayatına irtihal etmiş tüm babalarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.