LASTİK İŞ
ismail

BAŞKAN SEZER’DEN ŞEHİT ANNELERİNE ZİYARET

10.05.2020 - 18:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN SEZER’DEN ŞEHİT ANNELERİNE ZİYARET

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, şehit annelerini ziyaret edip, Anneler Günü’nü kutladı ve hayır dualarını aldı. ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI Bu kapsamda Başkan Sezer; “Şehidimiz Dz. Binbaşı Deniz Akdeniz'in çok değerli annesi Ayşen Akdeniz'i, Şehidimiz Füze Hava Üsteğmen İsmail Demircan'ın çok değerli annesi Hanife Demircan'ı, Şehidimiz Piyade Teğmen Kamuran Ablak'ın çok değerli annesi Elif Ablak'ı, Şehidimiz Ali Demir'in çok değerli annesi Aysel Yuvarlak'ı, 101 yaşında ilçenin çınarlarından, Zehra Ak'ı evlerinde ziyaret etti. ÇOK MUTLU OLDULAR Başkan Sezer’in ziyaretinden çok mutlu olan şehit anneleri teşekkürlerini ilettiler. Başkan Sezer ise yaptığı açıklamada, “Bu vesile ile tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, bize emanet annelerinin ve tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlayıp, sevgi ve saygılarımı iletiyorum” dedi.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, şehit annelerini ziyaret edip, Anneler Günü’nü kutladı ve hayır dualarını aldı.

ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Bu kapsamda Başkan Sezer; “Şehidimiz Dz. Binbaşı Deniz Akdeniz'in çok değerli annesi Ayşen Akdeniz'i, Şehidimiz Füze Hava Üsteğmen İsmail Demircan'ın çok değerli annesi Hanife Demircan'ı, Şehidimiz Piyade Teğmen Kamuran Ablak'ın çok değerli annesi Elif Ablak'ı, Şehidimiz Ali Demir'in çok değerli annesi Aysel Yuvarlak'ı, 101 yaşında ilçenin çınarlarından, Zehra Ak'ı evlerinde ziyaret etti.

ÇOK MUTLU OLDULAR

Başkan Sezer’in ziyaretinden çok mutlu olan şehit anneleri teşekkürlerini ilettiler. Başkan Sezer ise yaptığı açıklamada, “Bu vesile ile tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, bize emanet annelerinin ve tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlayıp, sevgi ve saygılarımı iletiyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.