LASTİK İŞ

BAŞKAN SEZER DEPREMZEDELERE DESTEĞE GİDİYOR

26.01.2020 - 20:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN SEZER DEPREMZEDELERE DESTEĞE GİDİYOR

Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer sabah Malatya ve Elazığ'a hareket edecek. Başkan Sezer'e Ak PArti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve meclis üyeleri de eşlik edecek.

Traihin en büyük deprem felaketini yaşayan Gölcük, tüm gücüyle depremzedelere yardıma koşuyor. Beleidye tarafından başlatılan yardım kampanyası çığ gibi büyürken, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de deprem bölgesine gidiyor. Başkan Sezer yarın sabah beraberinde Ak PArti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve meclis üyeleri ile birlikte önce Malatya'ya ardından da Elazığ'a giderek depremzedelere destek olacak. ACILARI PAYLAŞMAK İÇİN BÖLGEYE GİDİYORUM “Deprem gerçeğini en ağır şekilde yaşamış ve önemli tecrübeler edinmiş kentin insanlarıyız” diyen Başkan Sezer ayrıca; “Elazığ ve Malatya’da yaşayan vatandaşlarımızın acısını en derinden paylaşıyoruz. Devletimiz, deprem afeti sonrasında çok hızlı bir şekilde reaksiyon göstererek, planlı programlı ve koordineli bir şekilde müdahalede bulundu. Deprem bölgesinin durumu da, devletin en üst düzey yetkilileri tarafından incelendi. Sayın Cumhurbaşkanımız ve bakanlarımız süratle afet bölgesine giderek vatandaşlarınızın yanında yer aldılar. Biz de vatandaşlarımızın acısını paylaşmak, hem de bölgede devam eden çalışmalara Gölcük Belediyesi olarak nasıl katkı sunabileceğimizi bizzat yerinde görmek için yarın Malatya ve Elazığ’a gidip, incelemelerde bulunacağım” dedi.  
Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer sabah Malatya ve Elazığ'a hareket edecek. Başkan Sezer'e Ak PArti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve meclis üyeleri de eşlik edecek.

Traihin en büyük deprem felaketini yaşayan Gölcük, tüm gücüyle depremzedelere yardıma koşuyor. Beleidye tarafından başlatılan yardım kampanyası çığ gibi büyürken, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de deprem bölgesine gidiyor.

Başkan Sezer yarın sabah beraberinde Ak PArti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve meclis üyeleri ile birlikte önce Malatya'ya ardından da Elazığ'a giderek depremzedelere destek olacak.

ACILARI PAYLAŞMAK İÇİN BÖLGEYE GİDİYORUM
“Deprem gerçeğini en ağır şekilde yaşamış ve önemli tecrübeler edinmiş kentin insanlarıyız” diyen Başkan Sezer ayrıca; “Elazığ ve Malatya’da yaşayan vatandaşlarımızın acısını en derinden paylaşıyoruz. Devletimiz, deprem afeti sonrasında çok hızlı bir şekilde reaksiyon göstererek, planlı programlı ve koordineli bir şekilde müdahalede bulundu. Deprem bölgesinin durumu da, devletin en üst düzey yetkilileri tarafından incelendi. Sayın Cumhurbaşkanımız ve bakanlarımız süratle afet bölgesine giderek vatandaşlarınızın yanında yer aldılar. Biz de vatandaşlarımızın acısını paylaşmak, hem de bölgede devam eden çalışmalara Gölcük Belediyesi olarak nasıl katkı sunabileceğimizi bizzat yerinde görmek için yarın Malatya ve Elazığ’a gidip, incelemelerde bulunacağım” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.