BAŞKAN SEZER’E İLKOKUL DİPLOMASINI HEDİYE ETTİLER

Eğitim 26.11.2019 - 17:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN SEZER’E İLKOKUL DİPLOMASINI HEDİYE ETTİLER

Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer Öğretmenler günü dolayısıyla kendi okuduğu Gölcük Saraylı ilkokulunu ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladı. Okul Müdürü Mehmet Hafız Arvas, Başkan Sezer’e ilkokul diplomasını hediye etti.

24 Kasım öğretmenler günü kapsamında ilçe milli eğitim müdürlüğü bünyesindeki tüm okullarımızda öğretmenler günü kutlandı. Öğretmenler günü dolayısıyla her okulda öğretmenlere yönelik etkinlikler düzenlendi. Bu kapsamda Gölcük Saraylı İlkokulu öğretmenler gününde öğretmenlere yönelik etkinlikler düzenledi. Düzenlenen etkinliğe Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, okul Müdürü Mehmet Hafız Arvas, okul öğretmenleri ve öğrenciler katılım sağladılar.  DİPLOMASINI HEDİYE ETTİLER Okul müdürü Mehmet Hafız Arvas; “Tüm öğretmenlerimizin gününü kutlarım. Bu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan ve Gölcük Saraylı ilkokulunda okuyarak mezun olan Gölcük belediye başkanımız Sayın Ali oYıldırım Sezer okulumuza gelerek bizi şereflendirdi. Kendisine teşekkür ederim. Bizde okul olarak başkanımıza ilkokuldan mezun olduğu tarihinde kendisine diplomasını hazırladık ve arkadaşlarım adına kendisine takdim ediyorum” dedi. EN BÜYÜK HEDİYE İlk Okul diplomasını alan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer; “Gerçekten çok duygulandım. Bende bu şirin ve güzel Saraylı İlkokulumuzda mezun oldum. Bu gün burada bana verilecek en büyük hediye ve en önemli diplomadır. Başta okul müdürümüz Mehmet Hafız Arvas ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin bu önemli günü nü kutlarım” dedi. Ardından öğretmenler günü için hazırlanan pasta kesilerek ikram yapıldı. Fahri Haner
Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer Öğretmenler günü dolayısıyla kendi okuduğu Gölcük Saraylı ilkokulunu ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladı. Okul Müdürü Mehmet Hafız Arvas, Başkan Sezer’e ilkokul diplomasını hediye etti.

24 Kasım öğretmenler günü kapsamında ilçe milli eğitim müdürlüğü bünyesindeki tüm okullarımızda öğretmenler günü kutlandı. Öğretmenler günü dolayısıyla her okulda öğretmenlere yönelik etkinlikler düzenlendi. Bu kapsamda Gölcük Saraylı İlkokulu öğretmenler gününde öğretmenlere yönelik etkinlikler düzenledi. Düzenlenen etkinliğe Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, okul Müdürü Mehmet Hafız Arvas, okul öğretmenleri ve öğrenciler katılım sağladılar. 

DİPLOMASINI HEDİYE ETTİLER
Okul müdürü Mehmet Hafız Arvas; “Tüm öğretmenlerimizin gününü kutlarım. Bu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan ve Gölcük Saraylı ilkokulunda okuyarak mezun olan Gölcük belediye başkanımız Sayın Ali oYıldırım Sezer okulumuza gelerek bizi şereflendirdi. Kendisine teşekkür ederim. Bizde okul olarak başkanımıza ilkokuldan mezun olduğu tarihinde kendisine diplomasını hazırladık ve arkadaşlarım adına kendisine takdim ediyorum” dedi.

EN BÜYÜK HEDİYE
İlk Okul diplomasını alan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer; “Gerçekten çok duygulandım. Bende bu şirin ve güzel Saraylı İlkokulumuzda mezun oldum. Bu gün burada bana verilecek en büyük hediye ve en önemli diplomadır. Başta okul müdürümüz Mehmet Hafız Arvas ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin bu önemli günü nü kutlarım” dedi. Ardından öğretmenler günü için hazırlanan pasta kesilerek ikram yapıldı.

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.