LASTİK İŞ

BAŞKAN SEZER'E MUHTARLARDAN ZİYARET

Gündem 16.10.2020 - 17:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

BAŞKAN SEZER'E MUHTARLARDAN ZİYARET

Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Yönetimi, Muhtarlar Günü dolayısıyla dün Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i ziyaret etti. Ziyarette muhtarların son dönem çalışmaları hakkında konuşuldu

Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Yönetimi, 19 Eylül Muhtarlar Günü öncesinde, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i dün ziyaret etti. Ziyarette Başkan Sezer’in yanı sıra Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral ve yönetimi de hazır bulundu. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, gerçekleştirilen ziyaretten ötürü memnuniyet duyduğunu dile getirerek muhtarların özellikle pandemi sürecinde yoğun bir şekilde çalıştığını, filyasyon ekiplerinde de gayretli bir çalışma ortaya koyduklarını dile getirerek muhtarların gününü kutladığını dile getirdi.  ‘MUHTARLARIMIZ ÖZVERİLİ ÇALIŞIYOR’ Dernek Başkanı Bilge Saral, ziyarette sözü alarak “19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlamak amacıyla programımızı yapabilmek için çalışmalarımızı tamamladık. Pandeminin gölgesinde, sosyal mesafeye uyarak bu programımızı icra edeceğiz. Bu kapsamda sizi de ziyaret etmek istedik. Bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. İlçemizde görev yapan tüm muhtarlarımız, özellikle bu dönemde mahallelerinde yoğun bir program dahilinde görev yapıyor. Her bir muhtarımızın özveri ile çalıştığını söyleyebiliriz. Sizin de belirttiğiniz gibi filyasyon ekiplerinde de çalışmalarını sürdüren muhtarlarımız, hiçbir zaman görevden kaçmadı ve muhtarlık görevlerinin yanı sıra, pandemi sürecinde üzerlerine düşeni yapmaya özen gösteriyorlar” dedi. 
Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Yönetimi, Muhtarlar Günü dolayısıyla dün Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i ziyaret etti. Ziyarette muhtarların son dönem çalışmaları hakkında konuşuldu

Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Yönetimi, 19 Eylül Muhtarlar Günü öncesinde, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i dün ziyaret etti. Ziyarette Başkan Sezer’in yanı sıra Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral ve yönetimi de hazır bulundu. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, gerçekleştirilen ziyaretten ötürü memnuniyet duyduğunu dile getirerek muhtarların özellikle pandemi sürecinde yoğun bir şekilde çalıştığını, filyasyon ekiplerinde de gayretli bir çalışma ortaya koyduklarını dile getirerek muhtarların gününü kutladığını dile getirdi.

 ‘MUHTARLARIMIZ ÖZVERİLİ ÇALIŞIYOR’

Dernek Başkanı Bilge Saral, ziyarette sözü alarak “19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlamak amacıyla programımızı yapabilmek için çalışmalarımızı tamamladık. Pandeminin gölgesinde, sosyal mesafeye uyarak bu programımızı icra edeceğiz. Bu kapsamda sizi de ziyaret etmek istedik. Bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. İlçemizde görev yapan tüm muhtarlarımız, özellikle bu dönemde mahallelerinde yoğun bir program dahilinde görev yapıyor. Her bir muhtarımızın özveri ile çalıştığını söyleyebiliriz. Sizin de belirttiğiniz gibi filyasyon ekiplerinde de çalışmalarını sürdüren muhtarlarımız, hiçbir zaman görevden kaçmadı ve muhtarlık görevlerinin yanı sıra, pandemi sürecinde üzerlerine düşeni yapmaya özen gösteriyorlar” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.