BAŞKAN SEZER ''EN ÇOK YATIRIM YAPAN İLÇEYİZ''

Gündem 07.01.2020 - 16:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN SEZER ''EN ÇOK YATIRIM YAPAN İLÇEYİZ''

2020 yılı ilk toplantısında konuşan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer; “ilçemizde yatırımlarımız devam ediyor. Burada şunu da eklemek istiyorum ilimiz genelinde en çok yatırım yapan ilçeyiz” dedi.

Gölcük Belediyesi Kadın Meclisi 2020 yılı ilk aylık toplantısını Gölcük Belediyesi Sanat Galerisinde düzenledi. Düzenlenen toplantıya Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Belediyesi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Özgören Turnalı ve çok sayıda davetliler katılım sağladılar. Toplantıda konuşan Gölcük Belediyesi Kadın Meclisi başkanı Nurten Özgören Turnalı; “öncelikle düzenlediğimiz aylık toplantısına hepiniz hoş geldiniz. Biz kadın meclisi olarak birçok etkinlikler yaparak 2019 yılını tamamladık. 2020 yılında 8 Mart dünya kadınlar günü dolayısı ile çalışmalarımız 8 Mart'a odaklandık. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde bizim kadınlar tiyatrosu var. O güne kadar hazırlıklarımızı yaparak 8 Mar dünya kadınlar gününde tiyatro etkinliğimiz gerçekleşecektir” dedi. Ardından Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer konuşmalarında şunları söyledi. Başkan Sezer; “öncelikle toplantımız hayırlara vesile olmasını dilerim. 2020 yılı size ailenize, ilçemize, memleketimize ve bütün insanlara hayırlara vesile olmasını dilerim. Öncelikle Gölcük kültürel, sanatsal ve ticari olarak canlanması gerekir. Bununda olması özellikle sosyal, kültürel gibi aktiviteler yapılmalı. Bunu da Allah'ın izni ile gerçekleştireceğiz. Kentsel dönüşüm halen geç değil. Kentsel dönüşüm yakında gerçekleşecek. Bunun gerçekleşmesi ile sosyal kültürel alanlarımızda yapılacak. Bu alanlarımız, millet bahçesi, sinema gibi sosyal kültürel alanlarımızın olması dışarıdan ilçemize rağbet olacak. En önemlisi burada kazan burada harca gibi ilçemiz kalkınacaktır. Birçok yatırımlarımız var.  Bu gün Yunus Emre Mahallesi Sağlık Ocağı tamamlanmak üzere, Yazlık kültür merkezimizin yapımı devam ediyor. Mareşal Fevzi Çakmak caddesini duble yol olarak yapımı devam ediyor. Burası bittiğinde ilçemiz trafik konusunda çok rahatlanacak. Kentsel dönüşüm ilçemize çok şey katacak. Bunlardan biri sinema, Alışveriş merkezi, çarşı merkezinde 1750 araçlık otopark yapılacak. Yeni hastanemizin yapımı devam ederken yanında bir ek bina daha yapılarak yaklaşık 300 yataklı hastanemiz olacak. Sağlık Kompleksi temeli bu gün atıldı. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi ek binası yakında tamamlanıyor. Bizim yatırımlarımız aksamadan devam ediyor. Gölcük sanat, spor, kültürel aktiviteler yapılarak ismi duyurulacak. Bakın Türk Dili ve Edebiyatı Serveti Fünun sempozyumu çok ilgi gördü. Bu kültürel sempozyumları devam ettireceğiz” dedi.  Fahri Haner  
2020 yılı ilk toplantısında konuşan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer; “ilçemizde yatırımlarımız devam ediyor. Burada şunu da eklemek istiyorum ilimiz genelinde en çok yatırım yapan ilçeyiz” dedi.

Gölcük Belediyesi Kadın Meclisi 2020 yılı ilk aylık toplantısını Gölcük Belediyesi Sanat Galerisinde düzenledi. Düzenlenen toplantıya Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Belediyesi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Özgören Turnalı ve çok sayıda davetliler katılım sağladılar. Toplantıda konuşan Gölcük Belediyesi Kadın Meclisi başkanı Nurten Özgören Turnalı; “öncelikle düzenlediğimiz aylık toplantısına hepiniz hoş geldiniz. Biz kadın meclisi olarak birçok etkinlikler yaparak 2019 yılını tamamladık. 2020 yılında 8 Mart dünya kadınlar günü dolayısı ile çalışmalarımız 8 Mart'a odaklandık. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde bizim kadınlar tiyatrosu var. O güne kadar hazırlıklarımızı yaparak 8 Mar dünya kadınlar gününde tiyatro etkinliğimiz gerçekleşecektir” dedi.
Ardından Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer konuşmalarında şunları söyledi. Başkan Sezer; “öncelikle toplantımız hayırlara vesile olmasını dilerim. 2020 yılı size ailenize, ilçemize, memleketimize ve bütün insanlara hayırlara vesile olmasını dilerim. Öncelikle Gölcük kültürel, sanatsal ve ticari olarak canlanması gerekir. Bununda olması özellikle sosyal, kültürel gibi aktiviteler yapılmalı. Bunu da Allah'ın izni ile gerçekleştireceğiz. Kentsel dönüşüm halen geç değil. Kentsel dönüşüm yakında gerçekleşecek. Bunun gerçekleşmesi ile sosyal kültürel alanlarımızda yapılacak. Bu alanlarımız, millet bahçesi, sinema gibi sosyal kültürel alanlarımızın olması dışarıdan ilçemize rağbet olacak. En önemlisi burada kazan burada harca gibi ilçemiz kalkınacaktır. Birçok yatırımlarımız var. 
Bu gün Yunus Emre Mahallesi Sağlık Ocağı tamamlanmak üzere, Yazlık kültür merkezimizin yapımı devam ediyor. Mareşal Fevzi Çakmak caddesini duble yol olarak yapımı devam ediyor. Burası bittiğinde ilçemiz trafik konusunda çok rahatlanacak. Kentsel dönüşüm ilçemize çok şey katacak. Bunlardan biri sinema, Alışveriş merkezi, çarşı merkezinde 1750 araçlık otopark yapılacak. Yeni hastanemizin yapımı devam ederken yanında bir ek bina daha yapılarak yaklaşık 300 yataklı hastanemiz olacak. Sağlık Kompleksi temeli bu gün atıldı. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi ek binası yakında tamamlanıyor. Bizim yatırımlarımız aksamadan devam ediyor. Gölcük sanat, spor, kültürel aktiviteler yapılarak ismi duyurulacak. Bakın Türk Dili ve Edebiyatı Serveti Fünun sempozyumu çok ilgi gördü. Bu kültürel sempozyumları devam ettireceğiz” dedi. 
Fahri Haner  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.