LASTİK İŞ
ismail

BAŞKAN SEZER ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

05.06.2020 - 09:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN SEZER ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, meclis üyeleri ve parti yöneticileriyle birlikte, Korona Virüs normalleşme sürecinde esnafları ziyaret etti.

Hayırlı işler dileklerini ileten Başkan Sezer esnaflara ve vatandaşlara maske ve dezenfektan dağıttı.   ESNAFIMIZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ VE DEĞERLİ Esnafların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Sezer, “Gölcük’ün gelişmesine ve büyümesine katkı sağlayacak her adımı atmak için çalışıyoruz. Bu noktada; çarşı trafiğini önemli ölçüde rahatlayacak bir proje olan Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi yol genişletme çalışması tamamlandı. İlçemiz güzel bir caddeye kavuştu. Yine; kaldırım ve yol düzenlemeleriyle de hemşehrilerimizin rahat alışveriş yapmasını sağlama gayreti içindeyiz. Bu noktada tüm talep ve önerileri değerlendiriyoruz. Bütçemiz ölçüsünde de gereğini yapıyoruz. Esnaflarımıza yakın ilgi ve destekleri için teşekkür ediyorum. Esnaflarımız bizim için önemli ve değerliler. Gölcük için ortak aklı kullanarak, el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, meclis üyeleri ve parti yöneticileriyle birlikte, Korona Virüs normalleşme sürecinde esnafları ziyaret etti.

Hayırlı işler dileklerini ileten Başkan Sezer esnaflara ve vatandaşlara maske ve dezenfektan dağıttı.

 

ESNAFIMIZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ VE DEĞERLİ

Esnafların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Sezer, “Gölcük’ün gelişmesine ve büyümesine katkı sağlayacak her adımı atmak için çalışıyoruz. Bu noktada; çarşı trafiğini önemli ölçüde rahatlayacak bir proje olan Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi yol genişletme çalışması tamamlandı. İlçemiz güzel bir caddeye kavuştu. Yine; kaldırım ve yol düzenlemeleriyle de hemşehrilerimizin rahat alışveriş yapmasını sağlama gayreti içindeyiz. Bu noktada tüm talep ve önerileri değerlendiriyoruz. Bütçemiz ölçüsünde de gereğini yapıyoruz. Esnaflarımıza yakın ilgi ve destekleri için teşekkür ediyorum. Esnaflarımız bizim için önemli ve değerliler. Gölcük için ortak aklı kullanarak, el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.