LASTİK İŞ

BAŞKAN SEZER ''GAZETECİLİK ZOR MESLEK''

Gündem 11.01.2021 - 15:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

BAŞKAN SEZER ''GAZETECİLİK ZOR MESLEK''

10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü nedeni ile Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Ak Parti ilçe başkanı Çetin Seymen gazetemizi ziyaret ettiler

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla  Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen’le birlikte Gazetemiz Yeni Gölcük Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ersin Akboyun'u ziyaret etti. Ziyarette10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlayan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer  “10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısı ile ilçemizde görev yapan basın mensubu arkadaşlarımızı ziyaret ederek ve çalışan gazeteciler gününü kutluyoruz. Gazetecilik zor ve meşakkatli bir görev olduğunu biliyorum. Ama bu zor görevi en iyi şekilde yerine getiren arkadaşlarımızı gönülden kutlarım. Soğuk sıcak, yağmur ve çamur demeden halkımızı doğru ve tarafsız bir şekilde yaptığınız haberlerle bilgilendiriyorsunuz. Bu konuda ben ilçemizde çalışan tüm basın mensubu arkadaşlarımızdan son derecede memnunum. Ben burada bir kez daha 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü gönülden kutlarım” dedi. Başkan Sezer Gölcük gündemine değinerek şunları söyledi. Başkan Sezer; “göreve geldiğimizden bu güne kadar hiçbir zamanımız ve günümüz boş geçmedi. Hatta geçen Pazar günü ilçemiz için yine toplantıdaydık. Çünkü ilçemiz ve hemşerilerimize hizmet verebilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bundan dolayı ilçemiz için çok önemli projelerimizi yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Halkımızın yaşamını kolaylaştırmak için bu çalışmalarımız en iyi şekilde devam edecektir” dedi.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü nedeni ile Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Ak Parti ilçe başkanı Çetin Seymen gazetemizi ziyaret ettiler

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla  Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen’le birlikte Gazetemiz Yeni Gölcük Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ersin Akboyun'u ziyaret etti.

Ziyarette10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlayan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer  “10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısı ile ilçemizde görev yapan basın mensubu arkadaşlarımızı ziyaret ederek ve çalışan gazeteciler gününü kutluyoruz. Gazetecilik zor ve meşakkatli bir görev olduğunu biliyorum. Ama bu zor görevi en iyi şekilde yerine getiren arkadaşlarımızı gönülden kutlarım. Soğuk sıcak, yağmur ve çamur demeden halkımızı doğru ve tarafsız bir şekilde yaptığınız haberlerle bilgilendiriyorsunuz. Bu konuda ben ilçemizde çalışan tüm basın mensubu arkadaşlarımızdan son derecede memnunum. Ben burada bir kez daha 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü gönülden kutlarım” dedi.

Başkan Sezer Gölcük gündemine değinerek şunları söyledi. Başkan Sezer; “göreve geldiğimizden bu güne kadar hiçbir zamanımız ve günümüz boş geçmedi. Hatta geçen Pazar günü ilçemiz için yine toplantıdaydık. Çünkü ilçemiz ve hemşerilerimize hizmet verebilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bundan dolayı ilçemiz için çok önemli projelerimizi yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Halkımızın yaşamını kolaylaştırmak için bu çalışmalarımız en iyi şekilde devam edecektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.