LASTİK İŞ
ismail

BAŞKAN SEZER ''GÖLCÜK KÜLTÜR, SANAT VE SPORLA ANILACAK''

10.06.2019 - 17:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN SEZER ''GÖLCÜK KÜLTÜR, SANAT VE SPORLA ANILACAK''

Naz Camkıran El Sanatları Karma Sergisi, Yalı Evleri’nde Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in katıldığı törenle açıldı. Davetliler el emeği göz nuru ürünleri çok beğenirken, Camkıran ve kursiyerlerini kutladı.

CAMKIRAN VE KURSİYERLERİNİN SERGİSİ ÇOK BEĞENİLDİ Gölcük Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle, Naz Camkıran eğitmenliğiyle açılan kursta eğitim gören 40 kursiyerin el emeği, göz nuru ürünleri Yalı Evlerinde açılan El Sanatları Karma Sergisi’nde beğeniyle sunuldu. Sergi açılışına ilgi yoğun olurken, Eğitmen Naz Camkıran ve kursiyerlerin yanı sıra Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Halk Eğitim Müdürü Mehmet Arvas, Kent konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı ve çok sayı da davetli katıldı.  “İÇERİ DE 1 YILIN EMEĞİ VAR” Açılış konuşmasını Eğitmen Naz Camkıran yaparken, içeri de 1 yılın emeği var. Hepsi uzun uğraş sonralarında üretilmiş göz nuru ürünler. Ben emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum ve özellikle bize desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Gölcük Kaymakamımıza, Gölcük Belediye Başkanımıza, müdürlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.   “GÖLCÜK SANATSAL ETKİNLİKLERİYLE FARK YARATAN BİR KENT” Camkıran’ın konuşması sonrasında sözü alan Gölcük Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk, “Gölcük gerçekten sanatsal etkinlikleriyle fark yaratan bir kent. Gölcük Belediyesi sanata ve sanatçıya değer veren bir kurum. Kaymakamımız, halk eğitim ve milli eğitim müdürlerimiz de bu konu da çok hassas ve çok destek veriyor. Ben bu sergi de emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Birlikte sanatsal ve kültürel çalışmalara imza atmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyorum” ifade etti. “GÖLCÜK KÜLTÜR, SANAT VE SPORLA ANILACAK” Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer çok sayıda davetliye yaptığı konuşmada, “Bugün bir yılın emeğini buradaki sergide göreceğiz. Sizler bu kurslarda sanatı öğrenmenin yanında bir birinden değerli üründe meydana getiriyorsunuz. Bizim için ilçemizin adını sanat, kültür ve spor ile duyurulması önemli. Bunun yanında el emeği, göz nuru ürünleri üreten sizlerin ev ekonomisine katkı sağlamanız için yapacağınız satışlara destek vermemiz noktasında çalıştığımızı belirterek, bu başarılı sergi de emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek sözlerini noktaladı. GÖLCÜK’TE KURUMLAR ARASI GÜZEL BİR İŞBİRLİĞİ YAŞANIYOR Son konuşmayı ise Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak yaptı ve “Gölcük’e ilk geldiğim günden itibaren gördüm ki, kurumlar arası güzel bir işbirliği yaşanıyor. Gölcük sadece Donanmasıyla, fabrikasıyla değil; kültür ve sanatıyla ön plana çıkmış. Ben bu noktada emek sarf eden Belediye Başkanımıza teşekkür ediyor, sanatçılarımızı da bu başarılı sergi için kutluyorum” dedi. Konuşmaların sonrasında 10-14 Haziran tarihleri arasında açık kalacak sergi protokol üyeleri ve davetliler tarafından gezildi ve anı defterine yazılan not sonrasında açılış programı tamamlandı.  
Naz Camkıran El Sanatları Karma Sergisi, Yalı Evleri’nde Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in katıldığı törenle açıldı. Davetliler el emeği göz nuru ürünleri çok beğenirken, Camkıran ve kursiyerlerini kutladı.

CAMKIRAN VE KURSİYERLERİNİN SERGİSİ ÇOK BEĞENİLDİ

Gölcük Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle, Naz Camkıran eğitmenliğiyle açılan kursta eğitim gören 40 kursiyerin el emeği, göz nuru ürünleri Yalı Evlerinde açılan El Sanatları Karma Sergisi’nde beğeniyle sunuldu. Sergi açılışına ilgi yoğun olurken, Eğitmen Naz Camkıran ve kursiyerlerin yanı sıra Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Halk Eğitim Müdürü Mehmet Arvas, Kent konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı ve çok sayı da davetli katıldı. 

“İÇERİ DE 1 YILIN EMEĞİ VAR”

Açılış konuşmasını Eğitmen Naz Camkıran yaparken, içeri de 1 yılın emeği var. Hepsi uzun uğraş sonralarında üretilmiş göz nuru ürünler. Ben emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum ve özellikle bize desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Gölcük Kaymakamımıza, Gölcük Belediye Başkanımıza, müdürlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.  

“GÖLCÜK SANATSAL ETKİNLİKLERİYLE FARK YARATAN BİR KENT”

Camkıran’ın konuşması sonrasında sözü alan Gölcük Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk, “Gölcük gerçekten sanatsal etkinlikleriyle fark yaratan bir kent. Gölcük Belediyesi sanata ve sanatçıya değer veren bir kurum. Kaymakamımız, halk eğitim ve milli eğitim müdürlerimiz de bu konu da çok hassas ve çok destek veriyor. Ben bu sergi de emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Birlikte sanatsal ve kültürel çalışmalara imza atmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyorum” ifade etti.

“GÖLCÜK KÜLTÜR, SANAT VE SPORLA ANILACAK”

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer çok sayıda davetliye yaptığı konuşmada, “Bugün bir yılın emeğini buradaki sergide göreceğiz. Sizler bu kurslarda sanatı öğrenmenin yanında bir birinden değerli üründe meydana getiriyorsunuz. Bizim için ilçemizin adını sanat, kültür ve spor ile duyurulması önemli. Bunun yanında el emeği, göz nuru ürünleri üreten sizlerin ev ekonomisine katkı sağlamanız için yapacağınız satışlara destek vermemiz noktasında çalıştığımızı belirterek, bu başarılı sergi de emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

GÖLCÜK’TE KURUMLAR ARASI GÜZEL BİR İŞBİRLİĞİ YAŞANIYOR

Son konuşmayı ise Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak yaptı ve “Gölcük’e ilk geldiğim günden itibaren gördüm ki, kurumlar arası güzel bir işbirliği yaşanıyor. Gölcük sadece Donanmasıyla, fabrikasıyla değil; kültür ve sanatıyla ön plana çıkmış. Ben bu noktada emek sarf eden Belediye Başkanımıza teşekkür ediyor, sanatçılarımızı da bu başarılı sergi için kutluyorum” dedi. Konuşmaların sonrasında 10-14 Haziran tarihleri arasında açık kalacak sergi protokol üyeleri ve davetliler tarafından gezildi ve anı defterine yazılan not sonrasında açılış programı tamamlandı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.