LASTİK İŞ
ismail

BAŞKAN SEZER ''GÖLCÜK YENİ SAĞLIK KOMPLEKSİ’NDE BEŞ AYRI HİZMET AYNI BİNADA HİZMET VERECEK''

Sağlık 15.01.2020 - 12:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN SEZER ''GÖLCÜK YENİ SAĞLIK KOMPLEKSİ’NDE BEŞ AYRI HİZMET AYNI BİNADA HİZMET VERECEK''

Donanma Caddesi üzerinde bulunan ve inşaatı hızla devam eden Gölcük Yeni Sağlık Kompleksi inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Ali Yıldırım Sezer, aynı binada 5 ayrı sağlık hizmetinin verileceğini söyledi.

Donanma Caddesi üzerinde bulunan, Yeni Sağlık Kompleksimizin inşaatına başlandı. Zemin düzeltme betonundan sonra, temel betonu dökülmesi için demir bağlanma işlemi hızla devam ediyor. SAĞLIK ALANINDA ÖNEMLİ BİR EKSİKLİĞİ GİDERECEK İnşaat çalışmalarını yakından takip eden ve sık sık incelemelerde bulunan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer; “Sağlık alanında ilçemizde önemli bir eksiği giderecek modern sağlık kompleksimiz, bir yıl içinde tamamlanacak. Bina; bodrum, zemin ve 3 kat olmak üzere, 5 bin 18 metre kare alana sahip olacak” dedi. BEŞ HİZMET AYNI BİNA DA HİZMET VERECEK Başkan Sezer açıklamasının devamında; “Yeni binanın içerisinde, aile sağlığı merkezi, semt polikliniği, verem savaş dispanseri, 112 acil sağlık birimi ve sağlık grup başkanlığı bulunacak. Beş hizmet de aynı binadan verilmiş olacak. Bunların dışında, İlçe Sağlık Müdürlüğü bünyesinde, sağlıklı yaşam merkezi adı altında psikolojik danışma birimi, gebe eğitim sınıfı, sigarayı bırakma birimi, obezite ve diyabet ile ilgili birimler de yer alacak. Bina içerisinde iki adet eğitim salonu da bulunacak” şeklinde konuştu.
Donanma Caddesi üzerinde bulunan ve inşaatı hızla devam eden Gölcük Yeni Sağlık Kompleksi inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Ali Yıldırım Sezer, aynı binada 5 ayrı sağlık hizmetinin verileceğini söyledi.

Donanma Caddesi üzerinde bulunan, Yeni Sağlık Kompleksimizin inşaatına başlandı. Zemin düzeltme betonundan sonra, temel betonu dökülmesi için demir bağlanma işlemi hızla devam ediyor.

SAĞLIK ALANINDA ÖNEMLİ BİR EKSİKLİĞİ GİDERECEK

İnşaat çalışmalarını yakından takip eden ve sık sık incelemelerde bulunan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer; “Sağlık alanında ilçemizde önemli bir eksiği giderecek modern sağlık kompleksimiz, bir yıl içinde tamamlanacak. Bina; bodrum, zemin ve 3 kat olmak üzere, 5 bin 18 metre kare alana sahip olacak” dedi.

BEŞ HİZMET AYNI BİNA DA HİZMET VERECEK

Başkan Sezer açıklamasının devamında; “Yeni binanın içerisinde, aile sağlığı merkezi, semt polikliniği, verem savaş dispanseri, 112 acil sağlık birimi ve sağlık grup başkanlığı bulunacak. Beş hizmet de aynı binadan verilmiş olacak. Bunların dışında, İlçe Sağlık Müdürlüğü bünyesinde, sağlıklı yaşam merkezi adı altında psikolojik danışma birimi, gebe eğitim sınıfı, sigarayı bırakma birimi, obezite ve diyabet ile ilgili birimler de yer alacak. Bina içerisinde iki adet eğitim salonu da bulunacak” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.