LASTİK İŞ

BAŞKAN SEZER GÖLCÜKSPOR'UN YANINDA OLACAK

04.05.2019 - 10:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN SEZER GÖLCÜKSPOR'UN YANINDA OLACAK

Gölcükspor bugün saat 15.30'da ligin en önemli maçına İstanbul Bağcılarspor karşısında çıkacak.

Gölcükspor'un 3. ligde kalıp kalmamasının belli olacağı maç için takım kafilesi dün İstanbul'a giderek kampa girdi. Maç için son hazırlıklar yapılırken Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de bu matçta Gölcükspor'u yanlız bırakmayarak Bağcılar Stadında yerini alacak.  Bağcılar İlçe Spor Güvenlik Kurulu kararı karşılaşmaya ile Gölcükspor taraftarı alınmayacak.
Gölcükspor bugün saat 15.30'da ligin en önemli maçına İstanbul Bağcılarspor karşısında çıkacak.

Gölcükspor'un 3. ligde kalıp kalmamasının belli olacağı maç için takım kafilesi dün İstanbul'a giderek kampa girdi. Maç için son hazırlıklar yapılırken Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de bu matçta Gölcükspor'u yanlız bırakmayarak Bağcılar Stadında yerini alacak.

 Bağcılar İlçe Spor Güvenlik Kurulu kararı karşılaşmaya ile Gölcükspor taraftarı alınmayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.