LASTİK İŞ
ismail

BAŞKAN SEZER KIZILAY’A KURBAN BAĞIŞINDA BULUNDU

06.07.2020 - 17:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN SEZER KIZILAY’A KURBAN BAĞIŞINDA BULUNDU

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Kızılay Şubesi aracılığıyla Kızılay’a geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Kurban bağışında bulundu.

31 Temmuz 2020 Cuma günü başlayacak olan Kurban Bayramı öncesinde, Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış ve yönetiminin ziyaret ettiği Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Kurban bağışında bulundu.   “HEMŞEHRİLERİMİZİN DESTEK OLMASINI DİLİYORUM” Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “Bu yıl Korona Virüs salgını nedeniyle sadece açlığın, savaşın ve kıtlığın vurduğu 16 ülkede kurban kesimi gerçekleştirecek olan, yurt içinde 50 bin, yurt dışında ise 100 bin hisse hedefleyen Kızılay'a vekaleten kurban bağışımızı gerçekleştirdik. Tüm Dünya'da yaptığı yardım çalışmalarıyla adından söz ettiren, zor günlerin en yakın dostu Kızılay'ın, Kurban Bağışı Kampanyası'na, hemşehrilerimizinde destek olmasını diliyor, bu noktada Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış ve ekibine de başarılar dileklerimi iletiyorum” dedi.   BAŞKAN SEZER’E TEŞEKKÜR EDİYORUZ Başkan Sezer’in vekaletini alan Kızılay Gölcük Şube Başkanı Orhan Barış: “Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer Gölcük Kızılay Şubemize ilk kurban bağışını yapmıştır. Bu kapsamda Sezer Ailesi adına Başkanımız Ali Yıldırım Sezere teşekkür ediyoruz. Tüm Gölcük halkının katkılarını bekliyoruz” dedi. Gölcük Kızılay Şubesi'ne bağışlarınız için Telefon: 0 549 640 40 60 Esra Yeşil - Yurt içi 1050 TL, Yurt dışı 850 TL
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Kızılay Şubesi aracılığıyla Kızılay’a geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Kurban bağışında bulundu.

31 Temmuz 2020 Cuma günü başlayacak olan Kurban Bayramı öncesinde, Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış ve yönetiminin ziyaret ettiği Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Kurban bağışında bulundu.

 

“HEMŞEHRİLERİMİZİN DESTEK OLMASINI DİLİYORUM”

Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “Bu yıl Korona Virüs salgını nedeniyle sadece açlığın, savaşın ve kıtlığın vurduğu 16 ülkede kurban kesimi gerçekleştirecek olan, yurt içinde 50 bin, yurt dışında ise 100 bin hisse hedefleyen Kızılay'a vekaleten kurban bağışımızı gerçekleştirdik.

Tüm Dünya'da yaptığı yardım çalışmalarıyla adından söz ettiren, zor günlerin en yakın dostu Kızılay'ın, Kurban Bağışı Kampanyası'na, hemşehrilerimizinde destek olmasını diliyor, bu noktada Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış ve ekibine de başarılar dileklerimi iletiyorum” dedi.

 

BAŞKAN SEZER’E TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Başkan Sezer’in vekaletini alan Kızılay Gölcük Şube Başkanı Orhan Barış: “Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer Gölcük Kızılay Şubemize ilk kurban bağışını yapmıştır. Bu kapsamda Sezer Ailesi adına Başkanımız Ali Yıldırım Sezere teşekkür ediyoruz. Tüm Gölcük halkının katkılarını bekliyoruz” dedi.

Gölcük Kızılay Şubesi'ne bağışlarınız için Telefon: 0 549 640 40 60 Esra Yeşil - Yurt içi 1050 TL, Yurt dışı 850 TL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.