LASTİK İŞ
ismail

BAŞKAN SEZER ''KAN BAĞIŞINDA GÖLCÜK BİRİNCİ''

Sağlık 21.11.2019 - 14:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN SEZER ''KAN BAĞIŞINDA GÖLCÜK BİRİNCİ''

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı Kızılay’a kan bağışı yaptı. Kan bağışı kampanyasına yoğun ilgi oldu. Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer “Normal zaman da kan ihtiyacının karşılanması için kan verilmesi gerekiyor. Kan bağışında Gölcük, Kocaeli’de birinci”dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen’in öncülüğünde AK Parti İlçe teşkilatı Anıt Park’ta kan bağışı yaptı. Kan Bağışına Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de destek verdi. Kan Bağışı kampanyasına yoğun ilgi oldu. Kızılay Gölcük Şube Başkanı Orhan Barış Kan bağışına gelenlere teşekkür etti.  KAN BAĞIŞINDA GÖLCÜK BİRİNCİ Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer “Normal zaman da kan ihtiyacının karşılanması için kan verilmesi  gerekiyor. Kan bağışında Gölcük, Kocaeli’de birinci. Kızılay Şube başkanımız Orhan bey ile de görüşmüştüm. Bizde belediyede kök hücre ve kan bağışı kampanyası yapmıştık. Bu yapılan etkinlik AK Parti İlçesi tarafından yapılan kampanya Gölcük’ün duyarlılığını ön plana çıkartıyor. Sadece Kan kendimize lazım olduğu zaman değil. Vatandaşlarımızı her zaman kan bağışını yapmaya davet ediyorum”dedi. KAN HAYAT KURTARIR AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen “81  ilde teşkilatımız tarafından yapılan organizasyon. Bize kan lazım olduğu zaman değil her zaman kan verilmeli. Kan hayat kurtarır. Ben Kızılay’ın yaptığı tüm etkinliklerini destekliyoruz” dedi. BARIŞ TEŞEKKÜR ETTİ Kızılay Gölcük Şube Başkanı Orhan Barış kan bağışına destek veren Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Başkanı Çetin Seymen ve AK Partililere teşekkür etti. Anıt Park’ta ki kan bağışı kampanyası Cuma günüde devam edecek. 
AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı Kızılay’a kan bağışı yaptı. Kan bağışı kampanyasına yoğun ilgi oldu. Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer “Normal zaman da kan ihtiyacının karşılanması için kan verilmesi gerekiyor. Kan bağışında Gölcük, Kocaeli’de birinci”dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen’in öncülüğünde AK Parti İlçe teşkilatı Anıt Park’ta kan bağışı yaptı. Kan Bağışına Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de destek verdi.

Kan Bağışı kampanyasına yoğun ilgi oldu. Kızılay Gölcük Şube Başkanı Orhan Barış Kan bağışına gelenlere teşekkür etti. 

KAN BAĞIŞINDA GÖLCÜK BİRİNCİ
Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer “Normal zaman da kan ihtiyacının karşılanması için kan verilmesi  gerekiyor. Kan bağışında Gölcük, Kocaeli’de birinci. Kızılay Şube başkanımız Orhan bey ile de görüşmüştüm. Bizde belediyede kök hücre ve kan bağışı kampanyası yapmıştık. Bu yapılan etkinlik AK Parti İlçesi tarafından yapılan kampanya Gölcük’ün duyarlılığını ön plana çıkartıyor. Sadece Kan kendimize lazım olduğu zaman değil. Vatandaşlarımızı her zaman kan bağışını yapmaya davet ediyorum”dedi.

KAN HAYAT KURTARIR
AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen “81  ilde teşkilatımız tarafından yapılan organizasyon. Bize kan lazım olduğu zaman değil her zaman kan verilmeli. Kan hayat kurtarır. Ben Kızılay’ın yaptığı tüm etkinliklerini destekliyoruz” dedi.

BARIŞ TEŞEKKÜR ETTİ
Kızılay Gölcük Şube Başkanı Orhan Barış kan bağışına destek veren Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Başkanı Çetin Seymen ve AK Partililere teşekkür etti. Anıt Park’ta ki kan bağışı kampanyası Cuma günüde devam edecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.