BAŞKAN SEZER: KÜLTÜR MERKEZİ ÖNEMLİ EKSİKLİĞİ GİDERECEK

Gölcük 23.05.2019 - 15:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN SEZER: KÜLTÜR MERKEZİ ÖNEMLİ EKSİKLİĞİ GİDERECEK

Yazlık Kültür Merkezi Projesi inşaatını yerinde inceleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, kültür merkezi hızlı bir şekilde tamamlanacak ve bölge için önemli bir eksikliği giderecek" dedi.

Yapımı hızlı bir şekilde devam eden Yazlık Kültür Merkezi Projesi inşaatını yerinde inceleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Uzun'da, Başkan Sezer'e eşlik edip projeyle ilgili devam eden süreci aktardı. ÇOK AMAÇLI KULLANILACAK Başkan Sezer bilgi verirken, "Yazlık ve Hisareyn bölgesine hizmet verecek kültür merkezimiz 2 katlı olarak planlanırken, toplamda 1100 metrekare kapalı alanı olacak. İçerisinde düğün salonu, bayanlar için el beceri kurs sınıfları, muhtarlık odası, bayanlara özel spor salonu yer alarak bölge de büyük bir eksikliği giderip, halkımıza en iyi şekilde hizmet verecek. Şimdiden hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun" dedi.
Yazlık Kültür Merkezi Projesi inşaatını yerinde inceleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, kültür merkezi hızlı bir şekilde tamamlanacak ve bölge için önemli bir eksikliği giderecek" dedi.

Yapımı hızlı bir şekilde devam eden Yazlık Kültür Merkezi Projesi inşaatını yerinde inceleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Uzun'da, Başkan Sezer'e eşlik edip projeyle ilgili devam eden süreci aktardı.

ÇOK AMAÇLI KULLANILACAK

Başkan Sezer bilgi verirken, "Yazlık ve Hisareyn bölgesine hizmet verecek kültür merkezimiz 2 katlı olarak planlanırken, toplamda 1100 metrekare kapalı alanı olacak. İçerisinde düğün salonu, bayanlar için el beceri kurs sınıfları, muhtarlık odası, bayanlara özel spor salonu yer alarak bölge de büyük bir eksikliği giderip, halkımıza en iyi şekilde hizmet verecek. Şimdiden hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.