LASTİK İŞ
ismail

BAŞKAN SEZER ''ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN''

Gündem 23.11.2020 - 11:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

BAŞKAN SEZER ''ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN''

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle yayınladığı mesajda: “Büyük fedakârlık ve özveri göstererek, geleceğimizin teminatı sevgili yavrularımızı ve gençlerimizi yetiştiren, onlara; doğru insan ve vatandaş olmayı, Cumhuriyetimizin değerlerini, vatan ve millet sevgisini öğreten çok değerli öğretmenlerimize armağan edilen bu anlamlı günü idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Öğretmenlik, gücünü sevgiden alan, emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli ve saygın bir meslektir. Bu vesileyle; çok değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik eder, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehit olan ve ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimizi rahmet, şükran ve minnet duygularıyla anıyorum” dedi.  

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle yayınladığı mesajda:

“Büyük fedakârlık ve özveri göstererek, geleceğimizin teminatı sevgili yavrularımızı ve gençlerimizi yetiştiren, onlara; doğru insan ve vatandaş olmayı, Cumhuriyetimizin değerlerini, vatan ve millet sevgisini öğreten çok değerli öğretmenlerimize armağan edilen bu anlamlı günü idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Öğretmenlik, gücünü sevgiden alan, emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli ve saygın bir meslektir.

Bu vesileyle; çok değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik eder, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehit olan ve ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimizi rahmet, şükran ve minnet duygularıyla anıyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.