BAŞKAN SEZER PAZARI GEZDİ

Gölcük 19.04.2019 - 17:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN SEZER PAZARI GEZDİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Piyalepaşa Mahallesinde kurulan Cuma pazarını dolaştı. Esnaf ve vatandaş ile sohbet etti. Başkan Sezer tezgahın arkasına geçti vatandaşa zeytin sattı.

SEZER PAZARDA GÖNÜLLERİ KAZANDI Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Piyalepaşa Mahallesinde kurulan Cuma pazarı alanında esnaf ve vatandaşlarla buluşarak talep ve önerileri dinledi. Tek tek esnafları ziyaret eden ve hemşehrileriyle sohbet edip, hal hatır soran Sezer, Zaman zamanda tezgâhın arkasına geçip, esnaflara yardımcı oldu. PAZARCIDA VATANDAŞDA MEMNUN OLDU Başkan Sezer, "Büyüdüğüm bu şehre karşı vefa borcum var. Bu kente hizmet etmekten onur duyacağım. Biz milletin derdiyle dertlenen bir anlayışın neferleriyiz. Gölcük’te gönül belediyeciliği yaparak bir gün değil, her gün hemşerilerimizle bir araya geleceğiz. Makamda oturan değil, sahada çalışan bir belediye başkanı olacağım" ifadelerini kullandı.  
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Piyalepaşa Mahallesinde kurulan Cuma pazarını dolaştı. Esnaf ve vatandaş ile sohbet etti. Başkan Sezer tezgahın arkasına geçti vatandaşa zeytin sattı.

SEZER PAZARDA GÖNÜLLERİ KAZANDI

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Piyalepaşa Mahallesinde kurulan Cuma pazarı alanında esnaf ve vatandaşlarla buluşarak talep ve önerileri dinledi. Tek tek esnafları ziyaret eden ve hemşehrileriyle sohbet edip, hal hatır soran Sezer, Zaman zamanda tezgâhın arkasına geçip, esnaflara yardımcı oldu.

PAZARCIDA VATANDAŞDA MEMNUN OLDU

Başkan Sezer, "Büyüdüğüm bu şehre karşı vefa borcum var. Bu kente hizmet etmekten onur duyacağım. Biz milletin derdiyle dertlenen bir anlayışın neferleriyiz. Gölcük’te gönül belediyeciliği yaparak bir gün değil, her gün hemşerilerimizle bir araya geleceğiz. Makamda oturan değil, sahada çalışan bir belediye başkanı olacağım" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.