LASTİK İŞ
ismail

BAŞKAN SEZER YİNE BÜYÜKLERİN YANINDAYDI

Gölcük 31.05.2020 - 18:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN SEZER YİNE BÜYÜKLERİN YANINDAYDI

Korona Virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması bulunan 65 yaş ve üstü vatandaşlar bir hafta aranın ardından bu kısıtın, 6 saatliğine kaldırılmasıyla birlikte Gölcük’te cadde ve sokakları doldurarak güneşli havanın tadını çıkardı.

 Gölcük’te parklarda ve caddelerde yürüyüş yapan büyüklerin bu heyecanına yine Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ortak oldu. Onlarla sohbet eden Başkan Sezer, hal ve hatırlarını sordu. Büyükler de Başkan Sezer’e onları yalnız bırakmadığı ve her zaman yanlarında olduğu için teşekkür etti.   BELEDİYE EKİPLERİ SU VE MASKE DAĞITTI İlçenin merkezinde bulunan Anıtpark’ta birbirini görmenin mutluluğu ile sohbet eden 65 yaş ve üstü vatandaşlar maske takarken, sosyal mesafe kuralına da uydular. Gölcük Belediyesi de kent genelinde kurduğu mobil ekiplerle büyüklere, su ve maske dağıtımı gerçekleştirdi.  RABBİM BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “Bugün sokağa çıkma serbestliği olan, başımızın tacı çok değerli büyüklerimizle bir araya gelerek, hasbihâl edip engin tecrübelerinden faydalanma imkânı buldum. Değerli büyüklerimize yakın ilgileri ve hoş sohbetleri için çok teşekkür ederim. Rabbim başımızdan eksik etmesin” dedi.  
Korona Virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması bulunan 65 yaş ve üstü vatandaşlar bir hafta aranın ardından bu kısıtın, 6 saatliğine kaldırılmasıyla birlikte Gölcük’te cadde ve sokakları doldurarak güneşli havanın tadını çıkardı.

 Gölcük’te parklarda ve caddelerde yürüyüş yapan büyüklerin bu heyecanına yine Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ortak oldu. Onlarla sohbet eden Başkan Sezer, hal ve hatırlarını sordu. Büyükler de Başkan Sezer’e onları yalnız bırakmadığı ve her zaman yanlarında olduğu için teşekkür etti. 

 BELEDİYE EKİPLERİ SU VE MASKE DAĞITTI

İlçenin merkezinde bulunan Anıtpark’ta birbirini görmenin mutluluğu ile sohbet eden 65 yaş ve üstü vatandaşlar maske takarken, sosyal mesafe kuralına da uydular. Gölcük Belediyesi de kent genelinde kurduğu mobil ekiplerle büyüklere, su ve maske dağıtımı gerçekleştirdi. 

RABBİM BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN

Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “Bugün sokağa çıkma serbestliği olan, başımızın tacı çok değerli büyüklerimizle bir araya gelerek, hasbihâl edip engin tecrübelerinden faydalanma imkânı buldum. Değerli büyüklerimize yakın ilgileri ve hoş sohbetleri için çok teşekkür ederim. Rabbim başımızdan eksik etmesin” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.