LASTİK İŞ
ismail

BAŞKAN SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN VATANDAŞLARI KENDİ KARŞILADI

10.10.2019 - 14:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN VATANDAŞLARI KENDİ KARŞILADI

Vatandaşın sorunlarının çözümü için hem telefon hem sosyal medyadan onlarla direk görüşerek sorunları dinleyen Başkan Sezer, bu defa vatandaşları belediye de kurulu bulunan çözüm masasında karşıladı.

Vatandaşların bir format üzerine; talep ve önerilerini dilekçe ile yazılı olarak alan ve belediye birimlerine aktarıp, imkânlar ölçüsünde çözümü sağlayan, Gölcük Belediyesi Çözüm Masası hizmet vermeye devam ediyor. VATANDAŞLAR MEMNUNİYETLE KARŞILADI Çözüm masasının çalışmalarına büyük önem veren ve yakından takip eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, çözüm masasını ziyaret ederek hep çalışmaları hakkında bilgi aldı, hem de hemşehrilerinin istek ve taleplerini yerinde dinledi. Başkan Sezer’i çözüm masasında gören Gölcüklüler bu durumu memnuniyetle karşılarken, sohbet edip, isteklerini aktardılar. Başkan Sezer’de ilgili birimlere konuları ileterek, çözümünün gerçekleştirilmesini sağladı.   ÇÖZÜM MASASI HAKKINDA BİLGİ VERDİ Başkan Sezer çözüm masası ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Belediyemiz bünyesinde önemli bir yere sahip olan çözüm masası hemşehrilerimizin talep ve önerilerini dilekçe ile birlikte yazılı olarak alarak ilgili birimlere aktarma görevini yerine getirmektedir. Belediyemizle, hemşehrilerimiz arasında koordinasyonu sağlayan, belediyemizin bir nevi dışa yansımasıdır. Bizim birincil önceliğimiz gönül belediyeciliği şiarını yerine getirmektir ve bu da vatandaşlarımızın memnuniyetini arttırmakla mümkündür. İşte çözüm masası bunu sağlamaktadır. Vatandaşlarımız beyazmasa@golcuk.bel.tr mail adresinden, belediyemizin internet sitesinden, 0 262 411 00 01 nolu telefondan ve belediyeye gelerek şikayetlerini, talep ve önerilerini çözüm masasına bildirebilirler. Tüm personelimiz gibi bende bizzat çözümü noktasında vatandaşlarımızın taleplerinin takipçisi olacağım” dedi.
Vatandaşın sorunlarının çözümü için hem telefon hem sosyal medyadan onlarla direk görüşerek sorunları dinleyen Başkan Sezer, bu defa vatandaşları belediye de kurulu bulunan çözüm masasında karşıladı.

Vatandaşların bir format üzerine; talep ve önerilerini dilekçe ile yazılı olarak alan ve belediye birimlerine aktarıp, imkânlar ölçüsünde çözümü sağlayan, Gölcük Belediyesi Çözüm Masası hizmet vermeye devam ediyor.

VATANDAŞLAR MEMNUNİYETLE KARŞILADI

Çözüm masasının çalışmalarına büyük önem veren ve yakından takip eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, çözüm masasını ziyaret ederek hep çalışmaları hakkında bilgi aldı, hem de hemşehrilerinin istek ve taleplerini yerinde dinledi. Başkan Sezer’i çözüm masasında gören Gölcüklüler bu durumu memnuniyetle karşılarken, sohbet edip, isteklerini aktardılar. Başkan Sezer’de ilgili birimlere konuları ileterek, çözümünün gerçekleştirilmesini sağladı.

 

ÇÖZÜM MASASI HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Başkan Sezer çözüm masası ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Belediyemiz bünyesinde önemli bir yere sahip olan çözüm masası hemşehrilerimizin talep ve önerilerini dilekçe ile birlikte yazılı olarak alarak ilgili birimlere aktarma görevini yerine getirmektedir. Belediyemizle, hemşehrilerimiz arasında koordinasyonu sağlayan, belediyemizin bir nevi dışa yansımasıdır. Bizim birincil önceliğimiz gönül belediyeciliği şiarını yerine getirmektir ve bu da vatandaşlarımızın memnuniyetini arttırmakla mümkündür. İşte çözüm masası bunu sağlamaktadır. Vatandaşlarımız beyazmasa@golcuk.bel.tr mail adresinden, belediyemizin internet sitesinden, 0 262 411 00 01 nolu telefondan ve belediyeye gelerek şikayetlerini, talep ve önerilerini çözüm masasına bildirebilirler. Tüm personelimiz gibi bende bizzat çözümü noktasında vatandaşlarımızın taleplerinin takipçisi olacağım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.