LASTİK İŞ

BAŞKAN SORUNLARI YERİNDE İNCELEDİ

Gölcük 29.03.2018 - 17:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN SORUNLARI YERİNDE İNCELEDİ

Gölcük ilçe sınırlarında bulunan birçok mahallelere ziyarette bulunan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, mahalle ziyaretleri kapsamında Şehitler ve Piyalepaşa Mahallelerini ziyaret etti.

Mahalle ziyaretleri kapsamında muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelerek kendisine yöneltilen öneri ve talepleri yerinde dinledi. Ziyaret edilen mahallelerde oldukça samimi karşılanan Başkan Ellibeş'e Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Başkan Yardımcıları Kemal Kahraman ve Levent Değirmenci ile Daire Müdürleri eşlik etti. Başkan Ellibeş, incelemeleri sırasında yaptığı açıklamada; “Yapılan çalışmaları inceleme adına başkan yardımcılarımız, meclis üyelerimiz ve daire müdürlerimiz ile birlikte geziyoruz. Planlanan doğrultuda hiçbir ayrım gözetmeksizin çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu tür ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Birçok alanda sürdürdüğümüz çalışmalarımızın bir kısmını tamamladık, bir kısmında ise çalışmalarımız devam ediyor. Başkan Yardımcılarımız ile birlikte biten ve yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceliyoruz, muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla sohbet etme imkanı buluyoruz” dedi.  Mahalleleri gezerek eksiklikleri ve sıkıntıları inceleyen Başkan Ellibeş, gerekli işlemlerin gerçekleştirilmesi için talimat verdi. Mahallenin sakinlerinin taleplerine duyarsız kalmayan Başkan Ellibeş'e teşekkür eden mahalle sakinleri, "Her zaman yanımızda ve ihtiyaçlarımıza çözüm ürettiği için başkanımızdan Allah razı olsun. Belediyemizi ilgilendiren sorunlarımızı hızlı bir şekilde çözüyoruz. İlerleyen günlerde mahallemiz, daha bir güzel olacak” dedi
Gölcük ilçe sınırlarında bulunan birçok mahallelere ziyarette bulunan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, mahalle ziyaretleri kapsamında Şehitler ve Piyalepaşa Mahallelerini ziyaret etti.
Mahalle ziyaretleri kapsamında muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelerek kendisine yöneltilen öneri ve talepleri yerinde dinledi. Ziyaret edilen mahallelerde oldukça samimi karşılanan Başkan Ellibeş'e Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Başkan Yardımcıları Kemal Kahraman ve Levent Değirmenci ile Daire Müdürleri eşlik etti. Başkan Ellibeş, incelemeleri sırasında yaptığı açıklamada; “Yapılan çalışmaları inceleme adına başkan yardımcılarımız, meclis üyelerimiz ve daire müdürlerimiz ile birlikte geziyoruz. Planlanan doğrultuda hiçbir ayrım gözetmeksizin çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu tür ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Birçok alanda sürdürdüğümüz çalışmalarımızın bir kısmını tamamladık, bir kısmında ise çalışmalarımız devam ediyor. Başkan Yardımcılarımız ile birlikte biten ve yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceliyoruz, muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla sohbet etme imkanı buluyoruz” dedi. 
Mahalleleri gezerek eksiklikleri ve sıkıntıları inceleyen Başkan Ellibeş, gerekli işlemlerin gerçekleştirilmesi için talimat verdi.
Mahallenin sakinlerinin taleplerine duyarsız kalmayan Başkan Ellibeş'e teşekkür eden mahalle sakinleri, "Her zaman yanımızda ve ihtiyaçlarımıza çözüm ürettiği için başkanımızdan Allah razı olsun. Belediyemizi ilgilendiren sorunlarımızı hızlı bir şekilde çözüyoruz. İlerleyen günlerde mahallemiz, daha bir güzel olacak” dedi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.