BAŞKAN VE KAYMAKAM VEDALARA DEVAM EDİYOR

Gölcük 28.02.2019 - 10:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN VE KAYMAKAM VEDALARA DEVAM EDİYOR

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Türk Metal Sendikası Gölcük şube Başkanı Mehmet Şener'i ziyaret etti.

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş  Mart ayaında emekli olacağından dolayı 31 Mart itibariyle görevi sonlanacak olan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile beraber veda ziyaretleri kapsamında Türk Metal Sendikası Gölcük Şube Başkanı Mehmet Şener'i ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan Kaymakam Altıntaş " birlikte görev yaptığımız Belediye Başkanımızla beraber  sizlerle vedalşamaya geldik. İyi ve kötü günümüzde  bir ve beraber olarak sizlerin sayesinde güzel ve hoş günlerimiz oldu. Acısıyla tatlısıyla görev yaptığımız süre zarfında sürçile lisan ettiysek affola,hakkınızı helal edin" dedi. Kaymakam Altıntaş'ın ardından  konuşan Başkan Ellibeş "  öncelikle  şahsınızda Türk Metal Sendikasına çok teşekkür ederim. Hizmet sürem boyunca bizlere destek olan Türk Metal Sendikası ile sizler aracılığı ile iyi ilişkiler kurduk. Gölcük'e katkı sunan Türk Metal Sendikasına, siz değerli kardeşime teşekkür ederim,hakkınızı helal edin" dedi. 
Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Türk Metal Sendikası Gölcük şube Başkanı Mehmet Şener'i ziyaret etti.

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş  Mart ayaında emekli olacağından dolayı 31 Mart itibariyle görevi sonlanacak olan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile beraber veda ziyaretleri kapsamında Türk Metal Sendikası Gölcük Şube Başkanı Mehmet Şener'i ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Kaymakam Altıntaş " birlikte görev yaptığımız Belediye Başkanımızla beraber  sizlerle vedalşamaya geldik. İyi ve kötü günümüzde  bir ve beraber olarak sizlerin sayesinde güzel ve hoş günlerimiz oldu. Acısıyla tatlısıyla görev yaptığımız süre zarfında sürçile lisan ettiysek affola,hakkınızı helal edin" dedi.

Kaymakam Altıntaş'ın ardından  konuşan Başkan Ellibeş "  öncelikle  şahsınızda Türk Metal Sendikasına çok teşekkür ederim. Hizmet sürem boyunca bizlere destek olan Türk Metal Sendikası ile sizler aracılığı ile iyi ilişkiler kurduk. Gölcük'e katkı sunan Türk Metal Sendikasına, siz değerli kardeşime teşekkür ederim,hakkınızı helal edin" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.