LASTİK İŞ

BAŞKAN VE MÜDÜRLERE EĞİTİM SEMİNERİ

Gölcük 29.04.2018 - 16:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN VE MÜDÜRLERE EĞİTİM SEMİNERİ

Gölcük Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, kurum içi personel eğitimlerine devam ediyor.

Belediye Meclis Salonunda düzenlenen seminere Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Başkan Yardımcıları Kemal Kahraman, İbrahim Tektaş, Levent Değirmenci, Daire Müdürleri ve Aile Konak Hastanesi Psikiyatrist Uğur Zeren katıldı.  Psikiyatrist Uğur Zeren’in katılımıyla Başkan Yardımcıları ve Daire müdürleri için düzenlenen eğitim programı ile ilgili olarak İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Daha önce belediye personelimize için bir eğitim programı düzenlemiştik. Şimdi de kurumumuzda görevli başkan yardımcılarımız ve müdürlerimiz için ‘Yöneticilik ve Liderlik’ eğitimi verildi” ifadeleri kullanılırken; programların yıl boyu devam edeceği bilgisi verildi. Psikiyatrist Uğur Zeren Seminerinde, Lider ve Yönetici Kimdir, Görevleri ve Sahip Olması Gereken Becerileri Nelerdir, Bu Beceriler Nasıl Kazanılır, Beynimizi nasıl kullanmalıyız, Duygu Kontrolü' konu başlıklarıyla sunum yaptı. Başkan Yardımcıları, Daire Müdürlerinin soru ve katılımlarıyla hayli hareketli geçen sunumda, hedef koyarken nasıl vizyoner olunacağı, insanı insan yapan değerler ve bu değerlerdeki tatminkarlık örneklerle anlatıldı. Psikiyatrist Uğur Zeren, yöneticilikte geri bildirim sihrine, dinlemenin önemine, performans ve aidiyet duygularının nasıl sağlanacağına kadar pek çok konuda önemli açıklamalarda bulundu.  Seminerin sonunda Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Psikiyatrist Uğur Zeren’e yapmış olduğu sunumdan dolayı teşekkür etti.
Gölcük Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, kurum içi personel eğitimlerine devam ediyor.

Belediye Meclis Salonunda düzenlenen seminere Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Başkan Yardımcıları Kemal Kahraman, İbrahim Tektaş, Levent Değirmenci, Daire Müdürleri ve Aile Konak Hastanesi Psikiyatrist Uğur Zeren katıldı. 

Psikiyatrist Uğur Zeren’in katılımıyla Başkan Yardımcıları ve Daire müdürleri için düzenlenen eğitim programı ile ilgili olarak İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Daha önce belediye personelimize için bir eğitim programı düzenlemiştik. Şimdi de kurumumuzda görevli başkan yardımcılarımız ve müdürlerimiz için ‘Yöneticilik ve Liderlik’ eğitimi verildi” ifadeleri kullanılırken; programların yıl boyu devam edeceği bilgisi verildi.

Psikiyatrist Uğur Zeren Seminerinde, Lider ve Yönetici Kimdir, Görevleri ve Sahip Olması Gereken Becerileri Nelerdir, Bu Beceriler Nasıl Kazanılır, Beynimizi nasıl kullanmalıyız, Duygu Kontrolü' konu başlıklarıyla sunum yaptı. Başkan Yardımcıları, Daire Müdürlerinin soru ve katılımlarıyla hayli hareketli geçen sunumda, hedef koyarken nasıl vizyoner olunacağı, insanı insan yapan değerler ve bu değerlerdeki tatminkarlık örneklerle anlatıldı. Psikiyatrist Uğur Zeren, yöneticilikte geri bildirim sihrine, dinlemenin önemine, performans ve aidiyet duygularının nasıl sağlanacağına kadar pek çok konuda önemli açıklamalarda bulundu. 

Seminerin sonunda Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Psikiyatrist Uğur Zeren’e yapmış olduğu sunumdan dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.