LASTİK İŞ

BAŞKAN YARDIMCISI AHMET KARADAĞ OLDU

Asayiş 18.04.2019 - 13:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN YARDIMCISI AHMET KARADAĞ OLDU

Derince Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Kardağ Gölcük Belediye Başkan yardımcısı olarak göreve başlıyor.

AHMET KARADAĞ KİMDİR 1970 yılında Rize’ de doğdu. 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetiminden mezun olduktan sonra, 1 yıl Almanya’ da yabancı dil eğitimini tamamladı. 1994’ te askerlik hizmetinin ardından, 1999 yılına kadar özel sektörde dış ticaret uzmanlığı ve yöneticilik yaptı. 2000 – 2005 yılları arasında Maliye Bakanlığı İstanbul defterdarlığında memuriyet hizmetine devam etti. 2005 – 2016 yılları arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde sırasıyla Avrupa Birliği Dış ilişkiler Dairesi Başkanlığı, Eğitim ve Kültür Dairesi Başkanlığı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent konut A.Ş. bünyesinde Kocaeli Kentsel dönüşüm projesi kurul başkanlığı ve Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Eş zamanlı olarak Kocaeli Üniversitesinde Şehircilik ve Emlak Yönetimi alanlarında öğretim görevlisi olarak akademik çalışmalar yaptı. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesinde Yerel Yönetimler ve Stratejik Planlama konularında master derecesine sahip olan Karadağ’ın Kocaeli Üniversitesi İktisat Anabilim dalında yaptığı doktora eğitimi de tez aşamasında bulunmaktadır. Evli ve 4 çocuk babası olan Ahmet Karadağ iyi düzeyde Almanca ve İngilizce bilmekte olup, değişik dergilerde şehircilik ve yerel yönetimler alanında yayınlanmış makaleleri bulunmaktadır.
Derince Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Kardağ Gölcük Belediye Başkan yardımcısı olarak göreve başlıyor.

AHMET KARADAĞ KİMDİR
1970 yılında Rize’ de doğdu. 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetiminden mezun olduktan sonra, 1 yıl Almanya’ da yabancı dil eğitimini tamamladı.

1994’ te askerlik hizmetinin ardından, 1999 yılına kadar özel sektörde dış ticaret uzmanlığı ve yöneticilik yaptı.

2000 – 2005 yılları arasında Maliye Bakanlığı İstanbul defterdarlığında memuriyet hizmetine devam etti.

2005 – 2016 yılları arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde sırasıyla Avrupa Birliği Dış ilişkiler Dairesi Başkanlığı, Eğitim ve Kültür Dairesi Başkanlığı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent konut A.Ş. bünyesinde Kocaeli Kentsel dönüşüm projesi kurul başkanlığı ve Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Eş zamanlı olarak Kocaeli Üniversitesinde Şehircilik ve Emlak Yönetimi alanlarında öğretim görevlisi olarak akademik çalışmalar yaptı.

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesinde Yerel Yönetimler ve Stratejik Planlama konularında master derecesine sahip olan Karadağ’ın Kocaeli Üniversitesi İktisat Anabilim dalında yaptığı doktora eğitimi de tez aşamasında bulunmaktadır.

Evli ve 4 çocuk babası olan Ahmet Karadağ iyi düzeyde Almanca ve İngilizce bilmekte olup, değişik dergilerde şehircilik ve yerel yönetimler alanında yayınlanmış makaleleri bulunmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.