BAŞKAN YARDIMCISI KARADAĞ GÖREVE BAŞLADI

Gündem 19.04.2019 - 11:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN YARDIMCISI KARADAĞ GÖREVE BAŞLADI

Derince Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Kardağ Gölcük Belediyesi İmar'dan sorumlu Başkan yardımcısı olarak göreve başladı.

Kent Konut eski Genel Müdür Yardımcısı, ardından bir dönem de Altınnal AŞ Genel Müdür Yardımcılığı yapan, yaklaşık iki yıl önce Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine bağlı DİSKİ Genel Müdürlüğü görevini yürüten Ahmet Karadağ, geçen yıl ilimize gelmiş ve Darıca Belediye Başkan Yardımcısı olarak 8 ay görev yapan Karadağ Gölcük Belediyesi İmardan sorumlu Başkan yardımcısı olarak göreve başladı.. Gölcük Belediyesi İmardan sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Kardağ göreve başladı. Yeni Gölcük Gazetesİ’ne konuşan Başkan Yardımcısı Karadağ, Gölcük’e yabancı olmadığını belirtti.  DEPREM ZAMANI GÖLCÜK’DEYDİM Bahçecik Seymen’de oyurduğunu belirten Karadağ “Gölcük’e çok uzak değilim. Seymen’de oturuyorum. Deprem zamanı İsmail Barış ile birlikte Gölcük’de çalıştık. İKİ yıl Diyarbakır Belediyesinde görev aldım 8 aydır Derince belediyesinde görev yaptım. Gölcük belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, bizimle çalışmak istediği için görevi kabul ettim”dedi. GÖLCÜK2DE ÖĞRENCİLERİM VAR Kocaeli Üniversitesinde emlak yönetimi konusunda ders veren Karadağ, Gölcük’de bir çok öğrencisinin ve öğretim görevlisi arkadaşlarının olduğunu belirtti.   AHMET KARADAĞ KİMDİR 1970 yılında Rize’ de doğdu. 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetiminden mezun olduktan sonra, 1 yıl Almanya’ da yabancı dil eğitimini tamamladı. 1994’ te askerlik hizmetinin ardından, 1999 yılına kadar özel sektörde dış ticaret uzmanlığı ve yöneticilik yaptı. 2000 – 2005 yılları arasında Maliye Bakanlığı İstanbul defterdarlığında memuriyet hizmetine devam etti. 2005 – 2016 yılları arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde sırasıyla Avrupa Birliği Dış ilişkiler Dairesi Başkanlığı, Eğitim ve Kültür Dairesi Başkanlığı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent konut A.Ş. bünyesinde Kocaeli Kentsel dönüşüm projesi kurul başkanlığı ve Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Eş zamanlı olarak Kocaeli Üniversitesinde Şehircilik ve Emlak Yönetimi alanlarında öğretim görevlisi olarak akademik çalışmalar yaptı. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesinde Yerel Yönetimler ve Stratejik Planlama konularında master derecesine sahip olan Karadağ’ın Kocaeli Üniversitesi İktisat Anabilim dalında yaptığı doktora eğitimi de tez aşamasında bulunmaktadır.
Derince Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Kardağ Gölcük Belediyesi İmar'dan sorumlu Başkan yardımcısı olarak göreve başladı.

Kent Konut eski Genel Müdür Yardımcısı, ardından bir dönem de Altınnal AŞ Genel Müdür Yardımcılığı yapan, yaklaşık iki yıl önce Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine bağlı DİSKİ Genel Müdürlüğü görevini yürüten Ahmet Karadağ, geçen yıl ilimize gelmiş ve Darıca Belediye Başkan Yardımcısı olarak 8 ay görev yapan Karadağ Gölcük Belediyesi İmardan sorumlu Başkan yardımcısı olarak göreve başladı..


Gölcük Belediyesi İmardan sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Kardağ göreve başladı. Yeni Gölcük Gazetesİ’ne konuşan Başkan Yardımcısı Karadağ, Gölcük’e yabancı olmadığını belirtti. 

DEPREM ZAMANI GÖLCÜK’DEYDİM
Bahçecik Seymen’de oyurduğunu belirten Karadağ “Gölcük’e çok uzak değilim. Seymen’de oturuyorum. Deprem zamanı İsmail Barış ile birlikte Gölcük’de çalıştık. İKİ yıl Diyarbakır Belediyesinde görev aldım 8 aydır Derince belediyesinde görev yaptım. Gölcük belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, bizimle çalışmak istediği için görevi kabul ettim”dedi.

GÖLCÜK2DE ÖĞRENCİLERİM VAR
Kocaeli Üniversitesinde emlak yönetimi konusunda ders veren Karadağ, Gölcük’de bir çok öğrencisinin ve öğretim görevlisi arkadaşlarının olduğunu belirtti.

 

AHMET KARADAĞ KİMDİR
1970 yılında Rize’ de doğdu. 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetiminden mezun olduktan sonra, 1 yıl Almanya’ da yabancı dil eğitimini tamamladı.

1994’ te askerlik hizmetinin ardından, 1999 yılına kadar özel sektörde dış ticaret uzmanlığı ve yöneticilik yaptı.

2000 – 2005 yılları arasında Maliye Bakanlığı İstanbul defterdarlığında memuriyet hizmetine devam etti.

2005 – 2016 yılları arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde sırasıyla Avrupa Birliği Dış ilişkiler Dairesi Başkanlığı, Eğitim ve Kültür Dairesi Başkanlığı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent konut A.Ş. bünyesinde Kocaeli Kentsel dönüşüm projesi kurul başkanlığı ve Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Eş zamanlı olarak Kocaeli Üniversitesinde Şehircilik ve Emlak Yönetimi alanlarında öğretim görevlisi olarak akademik çalışmalar yaptı.

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesinde Yerel Yönetimler ve Stratejik Planlama konularında master derecesine sahip olan Karadağ’ın Kocaeli Üniversitesi İktisat Anabilim dalında yaptığı doktora eğitimi de tez aşamasında bulunmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.