LASTİK İŞ
ismail

BAŞKAN YAVUZ '' KEV TESİSLERİNİ İSTİYORUZ''

29.04.2016 - 15:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BAŞKAN YAVUZ '' KEV TESİSLERİNİ İSTİYORUZ''

Ligin bitimine 5 hafta kala şampiyon olan Kocaelispor da Başkan Bahri Yavuz, Gölcük basınına teşekkür etti. Başkan Yavuz, " Kocaelisppor'un geleceği için KEV Tesislerini istiyoruz"dedi.

Süper Lig'den , Bölgesel Amatör Ligine kadar düşen ancak, taraftarının bir an bile yalnız bırakmadığı Kocaelispor da yüzler gülüyor.  İlçemizin tanınmış esnaflarından Nihavend Çay BAhçesi'Nin sahibi Mustafa Gürdal ile birlikte Yeni Gölcük'ü ziyaret eden Kocaelispor Başkanı Bahri YAvuz, Yeşil Siyahşlı ekibi tekrar Süper Lige çıkartmayı hedeflediklerini söyledi.  Her maçını binlerce taraftarına oynan ve adeta bir tarih yazan Kocaelispor'u " Kravatla değil atkıyla" yönettiklerini belirten YAvuz, " Hedefimiz büyük. Binlerce taraftarın bizden beklentisi var. Kocaelispor'Un geleceği için KEV Tesislerini istiyoruz" dedi.  Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz, şampiyonluğun ardından gazetemizi Sorumlu yazı İşleri Müdürü Ersin Akboyun’u ziyaret ederek, Kocaelispor’a verdiğimiz destekten dolayı teşekkür etti. Başkan Yavuz “Kocaelispor’un şampiyonluğu kent için önemliydi. Kocaelispor’un yeniden dirilişi oldu. Sizler basın olarak bizlere inandınız ve desteklediniz. Bunun için teşekkür ediyorum. Taraftarların desteğiyle başarılı bir sezon geçirdik ve ligin bitimine 5 hafta kala şampiyonluğu garantiledik. Eskişehir'de oynadğımız maçta taraftarımız bizi yalnız bırakmadı ve 10 bin Kocaelisporlunun maçı izledik. Güzel bir galibiyetle mutlu sona ulaştık. Gururluyuz, en sonunda emeğimizin karşılığını aldık.Kocaelispor ait olduğu yere geri dönüyor" Dedi.
Ligin bitimine 5 hafta kala şampiyon olan Kocaelispor da Başkan Bahri Yavuz, Gölcük basınına teşekkür etti. Başkan Yavuz, " Kocaelisppor'un geleceği için KEV Tesislerini istiyoruz"dedi.

Süper Lig'den , Bölgesel Amatör Ligine kadar düşen ancak, taraftarının bir an bile yalnız bırakmadığı Kocaelispor da yüzler gülüyor. 

İlçemizin tanınmış esnaflarından Nihavend Çay BAhçesi'Nin sahibi Mustafa Gürdal ile birlikte Yeni Gölcük'ü ziyaret eden Kocaelispor Başkanı Bahri YAvuz, Yeşil Siyahşlı ekibi tekrar Süper Lige çıkartmayı hedeflediklerini söyledi. 

Her maçını binlerce taraftarına oynan ve adeta bir tarih yazan Kocaelispor'u " Kravatla değil atkıyla" yönettiklerini belirten YAvuz, " Hedefimiz büyük. Binlerce taraftarın bizden beklentisi var. Kocaelispor'Un geleceği için KEV Tesislerini istiyoruz" dedi. 

Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz, şampiyonluğun ardından gazetemizi Sorumlu yazı İşleri Müdürü Ersin Akboyun’u ziyaret ederek, Kocaelispor’a verdiğimiz destekten dolayı teşekkür etti.

Başkan Yavuz “Kocaelispor’un şampiyonluğu kent için önemliydi. Kocaelispor’un yeniden dirilişi oldu. Sizler basın olarak bizlere inandınız ve desteklediniz. Bunun için teşekkür ediyorum. Taraftarların desteğiyle başarılı bir sezon geçirdik ve ligin bitimine 5 hafta kala şampiyonluğu garantiledik. Eskişehir'de oynadğımız maçta taraftarımız bizi yalnız bırakmadı ve 10 bin Kocaelisporlunun maçı izledik. Güzel bir galibiyetle mutlu sona ulaştık. Gururluyuz, en sonunda emeğimizin karşılığını aldık.Kocaelispor ait olduğu yere geri dönüyor" Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.