BAŞKAN ZABITAYLA İFTAR AÇTI

Gölcük 23.06.2016 - 21:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BAŞKAN ZABITAYLA İFTAR AÇTI

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, her yıl Ramazan ayında bir arada olmak, birlik ve beraberliklerini, dayanışmalarını pekiştirmek üzere tertip ettikleri Geleneksel İftar yemeğini Dumanoğlu Tesislerinde muhteşem bir organizasyonla gerçekleştirildi.

Zabıta Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu iftar yemeğine Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcıları İbrahim Tektaş, Kemal Kahraman onur konuğu olarak teşrif ederken, tüm zabıta personeli de katılım gösterdi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yapmış olduğu konuşmasında “Zabıta Müdürlüğümüzün Geleneksel hale getirmiş olduğu İftar Yemeğinde sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Zabıta Personelimizin bu birlik ve beraberliğini kutlarım” dedi. Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürü İrfan Çavuş “Her yıl düzenlediğimiz iftara, bu yılda bizleri kırmayıp teşrif ederek bizi onurlandıran başta Başkanımız Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcılarımız İbrahim Tektaş, Kemal Kahraman ve tüm zabıta personellerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek, önümüzdeki yılda tekrarını temenni ediyorum” dedi.
Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, her yıl Ramazan ayında bir arada olmak, birlik ve beraberliklerini, dayanışmalarını pekiştirmek üzere tertip ettikleri Geleneksel İftar yemeğini Dumanoğlu Tesislerinde muhteşem bir organizasyonla gerçekleştirildi.

Zabıta Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu iftar yemeğine Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcıları İbrahim Tektaş, Kemal Kahraman onur konuğu olarak teşrif ederken, tüm zabıta personeli de katılım gösterdi.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yapmış olduğu konuşmasında “Zabıta Müdürlüğümüzün Geleneksel hale getirmiş olduğu İftar Yemeğinde sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Zabıta Personelimizin bu birlik ve beraberliğini kutlarım” dedi.

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürü İrfan Çavuş “Her yıl düzenlediğimiz iftara, bu yılda bizleri kırmayıp teşrif ederek bizi onurlandıran başta Başkanımız Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcılarımız İbrahim Tektaş, Kemal Kahraman ve tüm zabıta personellerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek, önümüzdeki yılda tekrarını temenni ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.