Başkan ELLİBEŞ Basına İftar Verdi

Gölcük 17.07.2013 - 13:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Başkan ELLİBEŞ Basına İftar Verdi

Gölcük Belediye Başkan'ı Mehmet Ellibeş Gölcük ve Kocaeli Basın Çalışanlarını Yazlık Ilıca Restaurant’ta ağırladı

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük ve Kocaeli Basın çalışanlarını Yazlık Ilıca Restaurantta verdiği İftar yemeğinde ağırladı. İftar yemeğine Gölcük ve Kocaeli Basın çalışanlarının yoğun ilgi göstermesi Başkan Ellibeş'i çok mutlu etti. Yemekte kısa bir konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Basınımız Demokrasinin ve Cumhuriyetimizin kökleşmesinde çok önemli bir yere sahiptir. Türk basını, tarihin her döneminde yurttaşlarımızın gözü, kulağı, sesi olma ve kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini ilkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde başarıyla yerine getirmiştir. Bu duygularla Gölcük ve Kocaeli Basın çalışanlarımıza iftar davetimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyor başarılı çalışmalar diliyorum dedi. İftar sonrasında Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Yemeğe katılan Basın çalışanları ile çay içip bir süre sohbet etti. Yemeğe katılan Gölcük ve Kocaeli Basın çalışanları, her yıl düzenli olarak tertip edilen iftar yemeğinden dolayı Başkan Ellibeş'e teşekkür ettiler. Yemekte Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Başkan Yardımcıları İbrahim Tektaş, Mehmet Olgun, Hasan Özer, Kemal Kahraman, Belediye Özel Kalem Müdürü Recep Öztürk, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Haluk Özçakmak, Basın Yayın Personeli’de hazır bulundular.
Gölcük Belediye Başkan'ı Mehmet Ellibeş Gölcük ve Kocaeli Basın Çalışanlarını Yazlık Ilıca Restaurant’ta ağırladı

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük ve Kocaeli Basın çalışanlarını Yazlık Ilıca Restaurantta verdiği İftar yemeğinde ağırladı. İftar yemeğine Gölcük ve Kocaeli Basın çalışanlarının yoğun ilgi göstermesi Başkan Ellibeş'i çok mutlu etti.


Yemekte kısa bir konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Basınımız Demokrasinin ve Cumhuriyetimizin kökleşmesinde çok önemli bir yere sahiptir. Türk basını, tarihin her döneminde yurttaşlarımızın gözü, kulağı, sesi olma ve kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini ilkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde başarıyla yerine getirmiştir. Bu duygularla Gölcük ve Kocaeli Basın çalışanlarımıza iftar davetimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyor başarılı çalışmalar diliyorum dedi.


İftar sonrasında Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Yemeğe katılan Basın çalışanları ile çay içip bir süre sohbet etti. Yemeğe katılan Gölcük ve Kocaeli Basın çalışanları, her yıl düzenli olarak tertip edilen iftar yemeğinden dolayı Başkan Ellibeş'e teşekkür ettiler.


Yemekte Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Başkan Yardımcıları İbrahim Tektaş, Mehmet Olgun, Hasan Özer, Kemal Kahraman, Belediye Özel Kalem Müdürü Recep Öztürk, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Haluk Özçakmak, Basın Yayın Personeli’de hazır bulundular.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.