LASTİK İŞ

BAŞKAN ELLİBEŞ ESNAFI ZİYARET EDİYOR

Gölcük 25.12.2013 - 22:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BAŞKAN ELLİBEŞ ESNAFI ZİYARET EDİYOR

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş İlçe genelinde Esnaf ziyaretlerine devam ediyor

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,Yoğun çalışmalardan fırsat bulduğu zaman içinde Esnaf ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Bu program dahilinde Ulaşlı’dan Yazlık’a kadar çeşitli bölgelerde faaliyet gösteren Esnaflara yönelik yaptığı ziyaretlerde kendisini sevgiyle karşılanması Başkan Ellibeş’i oldukça memnun ediyor.   Başkan Ellibeş ziyaret programı kapsamında Merkez Mahallesi 67.Sokak, Cumhuriyet Caddesi ve 20.sokakta faaliyet gösteren Esnafları iş yerlerinde ziyaret ederek bir süre sohbet edip Esnafların sorunları, istek ve talepleri hakkında istişarede bulundu. Gölcük ile ilgili genel durum ve konularda bilgiler verdi.   İlçe Esnafları bu nazik ziyaretlerinden dolayı Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e teşekkür etti. Başkan Ellibeş’e ziyaretlerinde AK Parti Gölcük İlçe yönetim kurulu heyeti eşlik etti.  
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş İlçe genelinde Esnaf ziyaretlerine devam ediyor

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,Yoğun çalışmalardan fırsat bulduğu zaman içinde Esnaf ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Bu program dahilinde Ulaşlı’dan Yazlık’a kadar çeşitli bölgelerde faaliyet gösteren Esnaflara yönelik yaptığı ziyaretlerde kendisini sevgiyle karşılanması Başkan Ellibeş’i oldukça memnun ediyor.

 

Başkan Ellibeş ziyaret programı kapsamında Merkez Mahallesi 67.Sokak, Cumhuriyet Caddesi ve 20.sokakta faaliyet gösteren Esnafları iş yerlerinde ziyaret ederek bir süre sohbet edip Esnafların sorunları, istek ve talepleri hakkında istişarede bulundu. Gölcük ile ilgili genel durum ve konularda bilgiler verdi.

 

İlçe Esnafları bu nazik ziyaretlerinden dolayı Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e teşekkür etti. Başkan Ellibeş’e ziyaretlerinde AK Parti Gölcük İlçe yönetim kurulu heyeti eşlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.