Başkan Ellibeş Şehit Aileleri ve Gazileri ağırladı

18.07.2013 - 22:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Başkan Ellibeş Şehit Aileleri ve Gazileri ağırladı

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, her yıl olduğu gibi bu yılda Gözlementepe' deki Gölcük Belediyesi Aşiyan Tesislerinde gerçekleştirilen İftar yemeğinde Şehit Aileleri ve Gazileri ağırladı. Başkan Ellibeş Şehit Aileleri ve Gazilerle yakından ilgilendi ve yemek sonrasında bol bol sohbet etti. Yemekte, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ve eşi Muteber Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in eşi Feriha Ellibeş, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şube Başkanı Mehmet Arslan, Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Sabri Yıldırım, İlçe genelindeki Şehit Aileleri ve Gaziler, Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Tektaş, Kemal Kahraman, Mehmet Olgun katıldılar. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş bir konuşma yaparak sizlerle bir arada olmaktan büyük onur ve gurur duyuyorum davetime icabet edip katıldığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi. Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı'da kısa bir konuşma yaparak tertip edilen İftar programına katılımda bulunmanız çok anlamlı çok güzel. Mübarek ayda bir arada olmak, kaynaşmak insanlara ayrı bir mutluluk yaşatıyor. Böylesi bir organizasyonu yapan Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e teşekkür ediyorum dedi. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şube Başkanı Mehmet Arslan, Gölcük'te yapmış olduğu başarılı hizmet ve çalışmalardan dolayı Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i kutluyoruz. Ayrıca İlçemizde Gazilerimize vermiş olduğunuz Destek ve katkılardan dolayı Dernek Üyelerim adına bir kez daha teşekkür ediyorum dedi.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, her yıl olduğu gibi bu yılda Gözlementepe' deki Gölcük Belediyesi Aşiyan Tesislerinde gerçekleştirilen İftar yemeğinde Şehit Aileleri ve Gazileri ağırladı. Başkan Ellibeş Şehit Aileleri ve Gazilerle yakından ilgilendi ve yemek sonrasında bol bol sohbet etti.

Yemekte, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ve eşi Muteber Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in eşi Feriha Ellibeş, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şube Başkanı Mehmet Arslan, Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Sabri Yıldırım, İlçe genelindeki Şehit Aileleri ve Gaziler, Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Tektaş, Kemal Kahraman, Mehmet Olgun katıldılar.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş bir konuşma yaparak sizlerle bir arada olmaktan büyük onur ve gurur duyuyorum davetime icabet edip katıldığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.

Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı'da kısa bir konuşma yaparak tertip edilen İftar programına katılımda bulunmanız çok anlamlı çok güzel. Mübarek ayda bir arada olmak, kaynaşmak insanlara ayrı bir mutluluk yaşatıyor. Böylesi bir organizasyonu yapan Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e teşekkür ediyorum dedi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şube Başkanı Mehmet Arslan, Gölcük'te yapmış olduğu başarılı hizmet ve çalışmalardan dolayı Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i kutluyoruz. Ayrıca İlçemizde Gazilerimize vermiş olduğunuz Destek ve katkılardan dolayı Dernek Üyelerim adına bir kez daha teşekkür ediyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.