LASTİK İŞ
ismail

BAŞKAN KOCAMAN'IN MUTLU GÜNÜ

Gölcük 23.08.2014 - 13:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BAŞKAN KOCAMAN'IN MUTLU GÜNÜ

EsnafOdası BAşkanı Necmi Kocaman, kızı Duygu'yu, Çanakkale de öğretmenlik yapan Abdullah ile nişanladı. Gençlerin Nişan yüzüklerini Kaymakam Adem YAzıcı ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş taktı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman kızı Duygu'yu nişanladı. Başkan kocaman törende duygulu anlar yaşadı.  Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman ve Nermin Kocaman'ın biricik kızı Duygu ve Meliha Engin Kasım çiftinin oğlu Abdullah görkemli bir törenle nişanlandı. Genç çiftin nişan töreni Kordon Restaurant'ta yoğun katılımla gerçekleşti. Törene Kaymakam Adem Yazıcı, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,Başkan yardımcısı Levent Değirmenci, Esnaf odası yönetimi  ve çok saıda davetli katıldı. Genç çiftin yüzüklerini Kaymakam Adem Yazıcı, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş birlikte taktı. İki aileye de hayırlı olsun dileklerinde bulunan Kaymakam Yazıcı, çifte ömür boyu mutluluklar diledi.
EsnafOdası BAşkanı Necmi Kocaman, kızı Duygu'yu, Çanakkale de öğretmenlik yapan Abdullah ile nişanladı. Gençlerin Nişan yüzüklerini Kaymakam Adem YAzıcı ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş taktı.
Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman kızı Duygu'yu nişanladı. Başkan kocaman törende duygulu anlar yaşadı. 
Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman ve Nermin Kocaman'ın biricik kızı Duygu ve Meliha Engin Kasım çiftinin oğlu Abdullah görkemli bir törenle nişanlandı. Genç çiftin nişan töreni Kordon Restaurant'ta yoğun katılımla gerçekleşti. Törene Kaymakam Adem Yazıcı, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,Başkan yardımcısı Levent Değirmenci, Esnaf odası yönetimi  ve çok saıda davetli katıldı. Genç çiftin yüzüklerini Kaymakam Adem Yazıcı, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş birlikte taktı. İki aileye de hayırlı olsun dileklerinde bulunan Kaymakam Yazıcı, çifte ömür boyu mutluluklar diledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.