Başkan pehlivanlarla buluştu

Spor 25.07.2013 - 12:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Başkan pehlivanlarla buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kırkpınar'da güreşen Kağıtsporlu pehlivanlarla bir araya geldi. Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli'ni Kırkpınar'da başarıyla temsil eden ve dört birincilikle dönen pehlivanlarımızı kutladı.

KIRKPINAR'DA DÖRT BİRİNCİLİK Tarihi Kırkpınar Er Meydanı'nda Kocaeli'ni başarıyla temsil eden pehlivanlar, Başkan Karaosmanoğlu ile Sırrıpaşa Konağı'nda bir araya geldi. Kırkpınar'da er meydanından dört birincilik çıkaran pehlivanlar, başarılarını Başkan Karaosmanoğlu'na hediye etti. Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir olarak her zaman amatör sporun ve sporcuların yanında olduklarını söyledi. PEHLİVANLARDAN ZİYARET Mehmet Akif Karaosmanoğlu'nun eşlik ettiği pehlivanlarımız Başaltı birincisi Abdullah Kaçmazoğlu, Küçük Orta Büyük Boy birincisi Kazım San, Deste Orta birincisi Abdulrefik Öner, Büyük Orta üçüncüsü Abdulhamit Altun, Küçük Orta Küçük üçüncüsü Tanju Gemici, Başkan Karaosmanoğlu'na konuk oldu. Ziyarette çalışmalarını Kağıtsporlu pehlivanlarla birlikte yapan Gölcükspor'dan Tozkoparan birincisi Ramazan Sarı ile Büyük Orta üçüncüsü Yusuf Tatlı da hazır bulundu. GENÇLERLE GURUR DUYUYORUZ Kocaeli'ni tarihi er meydanında başarıyla temsil eden sporcularımız, Kırkpınar'da yaptıkları güreşleri Başkan Karaosmanoğlu'na anlattı. Başarılı pehlivanlarımızı kutlayan ve bundan sonraki güreşlerinde de sırtlarının yer görmemesini isteyen Başkan Karaosmanoğlu, ''Kağıtspor kulübümüz amatör sporların hemen her alanında şampiyonlar ordusu yetiştiriyor. Kocaeli'nin başarılı gençleriyle gurur duyuyoruz'' ifadesini kullandı.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kırkpınar'da güreşen Kağıtsporlu pehlivanlarla bir araya geldi. Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli'ni Kırkpınar'da başarıyla temsil eden ve dört birincilikle dönen pehlivanlarımızı kutladı.

KIRKPINAR'DA DÖRT BİRİNCİLİK

Tarihi Kırkpınar Er Meydanı'nda Kocaeli'ni başarıyla temsil eden pehlivanlar, Başkan Karaosmanoğlu ile Sırrıpaşa Konağı'nda bir araya geldi. Kırkpınar'da er meydanından dört birincilik çıkaran pehlivanlar, başarılarını Başkan Karaosmanoğlu'na hediye etti. Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir olarak her zaman amatör sporun ve sporcuların yanında olduklarını söyledi.

PEHLİVANLARDAN ZİYARET

Mehmet Akif Karaosmanoğlu'nun eşlik ettiği pehlivanlarımız Başaltı birincisi Abdullah Kaçmazoğlu, Küçük Orta Büyük Boy birincisi Kazım San, Deste Orta birincisi Abdulrefik Öner, Büyük Orta üçüncüsü Abdulhamit Altun, Küçük Orta Küçük üçüncüsü Tanju Gemici, Başkan Karaosmanoğlu'na konuk oldu. Ziyarette çalışmalarını Kağıtsporlu pehlivanlarla birlikte yapan Gölcükspor'dan Tozkoparan birincisi Ramazan Sarı ile Büyük Orta üçüncüsü Yusuf Tatlı da hazır bulundu.

GENÇLERLE GURUR DUYUYORUZ

Kocaeli'ni tarihi er meydanında başarıyla temsil eden sporcularımız, Kırkpınar'da yaptıkları güreşleri Başkan Karaosmanoğlu'na anlattı. Başarılı pehlivanlarımızı kutlayan ve bundan sonraki güreşlerinde de sırtlarının yer görmemesini isteyen Başkan Karaosmanoğlu, ''Kağıtspor kulübümüz amatör sporların hemen her alanında şampiyonlar ordusu yetiştiriyor. Kocaeli'nin başarılı gençleriyle gurur duyuyoruz'' ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.