LASTİK İŞ

BAŞKAN PERSONELİNİN YENİ YILINI KUTLADI

Gölcük 31.12.2013 - 17:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BAŞKAN PERSONELİNİN YENİ YILINI KUTLADI

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Meclis salonunda Belediye personeli ile bir araya geldi Birlikte başardık, çünkü bu güce sahibiz

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Meclis salonunda Belediye personeli ile bir araya gelerek tüm personelin Yeni yılını kutladı. Toplantıya Genel Koordinatör Nihat Abiş, Başkan Yardımcıları İbrahim Tektaş,Kemal Kahraman,Hasan Özer,Mehmet Olgun, Belediye Birim Müdürleri,İşçi,Memur ve şirket personeli katıldı. Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen yeni yıl kutlama programında personeliyle bir araya gelen Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Yeni yılın Ülkemize ve Dünyaya Sevgi, Barış ve Hoşgörü getirmesini diliyorum dedi. Başkan Ellibeş, Bir yılı daha geride bırakıyor, yeni bir yıla daha başlıyoruz. İnşallah 2014 Yılının Ülkemize, Milletimize, Devletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. 2013 yılı İlçe genelinde yapılan çok güzel hizmetler ve önemli projelerin hayata geçirilmesiyle dolu dolu geçti. Bütün bu hizmet ve projeleri Birlikte başardık çünkü biz bu güce sahibiz. Gölcük Belediyesi her zaman söylüyorum büyük bir ailedir. Tüm Birimlerimiz ve tüm çalışanlarımız alın teri dökerek ve hak ettiğini zamanında alarak, İlçede yaşayan yaklaşık 150 bin Nüfusa en güzel şekilde hizmet ettiniz ve etmeye de devam edeceksiniz. Buna inanıyor ve sizlere güveniyorum. Sizlerin bu başarısı ile Gölcük daha çok yaşanabilir bir kent olma yolunda emin ve kararlı adımlarla ilerlemektedir. Bu duygu ve düşüncelerle 2014 yılının herkese hayırlı olmasını diliyor, yeni yılınızı canı gönülden kutluyorum dedi.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Meclis salonunda Belediye personeli ile bir araya geldi Birlikte başardık, çünkü bu güce sahibiz

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Meclis salonunda Belediye personeli ile bir araya gelerek tüm personelin Yeni yılını kutladı. Toplantıya Genel Koordinatör Nihat Abiş, Başkan Yardımcıları İbrahim Tektaş,Kemal Kahraman,Hasan Özer,Mehmet Olgun, Belediye Birim Müdürleri,İşçi,Memur ve şirket personeli katıldı.



Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen yeni yıl kutlama programında personeliyle bir araya gelen Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Yeni yılın Ülkemize ve Dünyaya Sevgi, Barış ve Hoşgörü getirmesini diliyorum dedi.


Başkan Ellibeş, Bir yılı daha geride bırakıyor, yeni bir yıla daha başlıyoruz. İnşallah 2014 Yılının Ülkemize, Milletimize, Devletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. 2013 yılı İlçe genelinde yapılan çok güzel hizmetler ve önemli projelerin hayata geçirilmesiyle dolu dolu geçti. Bütün bu hizmet ve projeleri Birlikte başardık çünkü biz bu güce sahibiz.


Gölcük Belediyesi her zaman söylüyorum büyük bir ailedir. Tüm Birimlerimiz ve tüm çalışanlarımız alın teri dökerek ve hak ettiğini zamanında alarak, İlçede yaşayan yaklaşık 150 bin Nüfusa en güzel şekilde hizmet ettiniz ve etmeye de devam edeceksiniz. Buna inanıyor ve sizlere güveniyorum. Sizlerin bu başarısı ile Gölcük daha çok yaşanabilir bir kent olma yolunda emin ve kararlı adımlarla ilerlemektedir. Bu duygu ve düşüncelerle 2014 yılının herkese hayırlı olmasını diliyor, yeni yılınızı canı gönülden kutluyorum dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.