LASTİK İŞ

BAŞKAN PİRİ REİS İNŞAATINDA İNCELEME YAPTI

Gölcük 13.07.2014 - 10:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BAŞKAN PİRİ REİS İNŞAATINDA İNCELEME YAPTI

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Okullar zincirinin 2.si olan Pirireis İlkokulunun devam eden inşaat çalışmalarını yerinde görmek üzere bir inceleme gerçekleştirdi.

İncelemelerinde Genel Koordinatör Nihat Abiş, Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman’da hazır bulundu. Başkan Mehmet Ellibeş, yaptığı incelemede bir açıklama yaparak, “Bilindiği gibi hazırlanan bir Protokol ile Gazi İlköğretim Okulunun arsasına karşılık 5 adet Okullar zinciri yapılmak üzere (Toplam 92 Derslik) Gölcük Belediyesine devri gerçekleştirilmişti. Gölcük Belediyesi olarak Gazi İlköğretim Okulu arsasına karşılık, yapılacak 5 adet Okullar zincirinin 2.si olan Pirireis İlköğretim Okulu 27 derslikli olarak 2014-2015 Eğitim Öğretime yetişecek” dedi. Başkan Ellibeş, 27 Derslikli Pirireis İlkokulunun, Bodrum +Zemin+1.normal kat+2.normal kat + Çatı arasından oluşmakta ve toplam inşaat  alanı 5562 m2 dir dedi. Buna göre, Bodrum Katta Arşiv ve depo, Sığınak ( Beden eğitimi salonu olarak kullanılacak),Kız-erkek soyunma odaları, Öğretmen soyunma odası, Hizmetli odası, Teshin merkezi, jenaratör, enerji odası, Toplantı salonu, bay-bayan dinlenme odaları, Wc (bay-bayan-engelli). Zemin Katta 7 adet derslik ( 3 adet anasınıfı, 4 adet derslik),Kantin, Yemek salonu,2 adet müdür yar. Odası, 1 Normal Katta 9 adet derslik, Müdür odası, Fen ve teknoloji laboratuarı, Öğretmenler odası, Okul aile birliği odası, Araç gereç odası. 2Normal Katta 11 adet derslik, Müdür yardımcısı odası, İdari ofis, Araç gereç odası, Fen ve teknoloji laboratuarı. Çatı  Piyesinde Konferans salonu, Teknik oda, Öğretmenler odası 3 adet Çok amaçlı oda 3 adet ( müzik dersliği, resim dersliği, bilgisayar dersliği ),Kütüphane ve arşivi bulunuyor dedi.  
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Okullar zincirinin 2.si olan Pirireis İlkokulunun devam eden inşaat çalışmalarını yerinde görmek üzere bir inceleme gerçekleştirdi.

İncelemelerinde Genel Koordinatör Nihat Abiş, Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman’da hazır bulundu.

Başkan Mehmet Ellibeş, yaptığı incelemede bir açıklama yaparak, “Bilindiği gibi hazırlanan bir Protokol ile Gazi İlköğretim Okulunun arsasına karşılık 5 adet Okullar zinciri yapılmak üzere (Toplam 92 Derslik) Gölcük Belediyesine devri gerçekleştirilmişti. Gölcük Belediyesi olarak Gazi İlköğretim Okulu arsasına karşılık, yapılacak 5 adet Okullar zincirinin 2.si olan Pirireis İlköğretim Okulu 27 derslikli olarak 2014-2015 Eğitim Öğretime yetişecek” dedi.

Başkan Ellibeş, 27 Derslikli Pirireis İlkokulunun, Bodrum +Zemin+1.normal kat+2.normal kat + Çatı arasından oluşmakta ve toplam inşaat  alanı 5562 m2 dir dedi. Buna göre,

Bodrum Katta Arşiv ve depo, Sığınak ( Beden eğitimi salonu olarak kullanılacak),Kız-erkek soyunma odaları, Öğretmen soyunma odası, Hizmetli odası, Teshin merkezi, jenaratör, enerji odası, Toplantı salonu, bay-bayan dinlenme odaları, Wc (bay-bayan-engelli). Zemin Katta

7 adet derslik ( 3 adet anasınıfı, 4 adet derslik),Kantin, Yemek salonu,2 adet müdür yar. Odası, 1 Normal Katta 9 adet derslik, Müdür odası, Fen ve teknoloji laboratuarı, Öğretmenler odası, Okul aile birliği odası, Araç gereç odası. 2Normal Katta 11 adet derslik, Müdür yardımcısı odası, İdari ofis, Araç gereç odası, Fen ve teknoloji laboratuarı. Çatı  Piyesinde Konferans salonu, Teknik oda, Öğretmenler odası 3 adet Çok amaçlı oda 3 adet ( müzik dersliği, resim dersliği, bilgisayar dersliği ),Kütüphane ve arşivi bulunuyor dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.