LASTİK İŞ
ismail

BAŞKAN TURGUT SAYIN DA İNCELEME YAPTI

Gölcük 22.05.2014 - 10:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BAŞKAN TURGUT SAYIN DA İNCELEME YAPTI

Başkan Ellibeş, Turgut Sayın Caddesinde çalışmaları inceledi Tüm Caddelerimiz bizim için önemli

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, bir süre önce yeniden düzenleme çalışmalarına başlanılan ve Prestij Cadde özelliği kazandırılacak olan Turgut Sayın Caddesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyip Esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip bilgiler verdi. Başkan Ellibeş, Turgut Sayın Caddemizin yeniden düzenlenerek Prestij Cadde özelliğini kazandırmak için çalışmalar öncesinde yerinde görüp bir inceleme yapılmış ve Esnaflarımızla bire bir görüşülerek düşüncelerini alarak proje etmiş bulunuyoruz. Yapılan görüşmelerde bu yaklaşımımızın Esnaflar arasında memnuniyet oluşturması bizleri daha çok mutlu etmiştir. Yaklaşık 1 ay gibi bir süre içinde Turgut Sayın Caddemiz, Prestij Cadde olma özelliği kazandırılarak yeniden hizmete açılacak dedi. Turgut Sayın Caddesinde Fen İşleri ekipleri tarafından Tretuvarların üzerindeki eskiyen taşlar kaldırılıp yerine Granit taşla kaplanıp,görme özürlüler için yol çizgisi düzenlenecek ve yeni model aydınlatma direklerinin monte edilmesiyle geceleri Turgut Sayın Caddemiz ışıl ışıl olacak, bu çalışmalar Donanma Caddesine kadar devam edecek dedi.
Başkan Ellibeş, Turgut Sayın Caddesinde çalışmaları inceledi Tüm Caddelerimiz bizim için önemli

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, bir süre önce yeniden düzenleme çalışmalarına başlanılan ve Prestij Cadde özelliği kazandırılacak olan Turgut Sayın Caddesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyip Esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip bilgiler verdi.

Başkan Ellibeş, Turgut Sayın Caddemizin yeniden düzenlenerek Prestij Cadde özelliğini kazandırmak için çalışmalar öncesinde yerinde görüp bir inceleme yapılmış ve Esnaflarımızla bire bir görüşülerek düşüncelerini alarak proje etmiş bulunuyoruz.

Yapılan görüşmelerde bu yaklaşımımızın Esnaflar arasında memnuniyet oluşturması bizleri daha çok mutlu etmiştir. Yaklaşık 1 ay gibi bir süre içinde Turgut Sayın Caddemiz, Prestij Cadde olma özelliği kazandırılarak yeniden hizmete açılacak dedi.

Turgut Sayın Caddesinde Fen İşleri ekipleri tarafından Tretuvarların üzerindeki eskiyen taşlar kaldırılıp yerine Granit taşla kaplanıp,görme özürlüler için yol çizgisi düzenlenecek ve yeni model aydınlatma direklerinin monte edilmesiyle geceleri Turgut Sayın Caddemiz ışıl ışıl olacak, bu çalışmalar Donanma Caddesine kadar devam edecek dedi.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.