BAŞKAN VE MUHTARLAR TOPLANDI !

Gölcük 07.01.2015 - 20:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BAŞKAN VE MUHTARLAR TOPLANDI !

Her ay muhtarlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Ocak ayı toplantısını Sanat Galerisi'nde gerçekleştirdi.

Toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Leven Değirmenci, Kemal Kahraman, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, İSU Müdürü Ertuğrul Kadalak ve muhtarlar katıldı. Toplantıda muhtarlar sorunları hakkında bilgi verdi.  EKİPLER ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR Kar yağışı nedeni ile zor günler geçirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş "Bir haftadır ilçemizi etkisi altına alan kar yağışı zor günler yaşatıyor. Özellikle köylerde elektirk kesintileri yaşandı. Direk bizim sorunumuz olmadığı halde elimizden geleni yaptık. Halkımızın talebine cevap vermek için çok uğraştık. Fen İşlerinde bir kriz masası oluşturuldu. Kimsenin mağdur olmaması için üç vardiya şeklinde olmak üzere ekiplerimiz çalışmaya devam ediyor. SEDAŞ'Da ekiplerini çoğalttı ve çalışıyor. gerekli tedbirler alındı. İnşallah kazasız belasız kar yağışlarını atlatacağız" dedi.  ADNAN MENDERES İŞ MERKEZİ'NE YÖNETİM ŞART Toplantıda Adnan Menderes İş Merkezi'nin de kardan olumsuz etkilendiğini ifade eden Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral "Adnan Menderes İş Merkezi'nin zemini çok tehlikeli. Özellikle merdivenler çok sakıncalı. Vatandaş yürümeye korkuyor. Bu havalarda kayak pisti gibi" dedi. Başkan Ellibeş Adnan Menderes'in yüzde 70'nin özelleştiğini ifade ederek "Biz daha öncede söyledik. Bir yönetim kurun. Herkes aidatını ödesin. Hizmet yapılsın. İş Merkezinin yüzde yetmişi özelleşti. Kiracılara satıldı. Bizde belediye olarak elimizden gelen desteği veririz" dedi. 
Her ay muhtarlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Ocak ayı toplantısını Sanat Galerisi'nde gerçekleştirdi.
Toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Leven Değirmenci, Kemal Kahraman, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, İSU Müdürü Ertuğrul Kadalak ve muhtarlar katıldı. Toplantıda muhtarlar sorunları hakkında bilgi verdi. 
EKİPLER ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR
Kar yağışı nedeni ile zor günler geçirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş "Bir haftadır ilçemizi etkisi altına alan kar yağışı zor günler yaşatıyor. Özellikle köylerde elektirk kesintileri yaşandı. Direk bizim sorunumuz olmadığı halde elimizden geleni yaptık. Halkımızın talebine cevap vermek için çok uğraştık. Fen İşlerinde bir kriz masası oluşturuldu. Kimsenin mağdur olmaması için üç vardiya şeklinde olmak üzere ekiplerimiz çalışmaya devam ediyor. SEDAŞ'Da ekiplerini çoğalttı ve çalışıyor. gerekli tedbirler alındı. İnşallah kazasız belasız kar yağışlarını atlatacağız" dedi. 
ADNAN MENDERES İŞ MERKEZİ'NE YÖNETİM ŞART
Toplantıda Adnan Menderes İş Merkezi'nin de kardan olumsuz etkilendiğini ifade eden Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral "Adnan Menderes İş Merkezi'nin zemini çok tehlikeli. Özellikle merdivenler çok sakıncalı. Vatandaş yürümeye korkuyor. Bu havalarda kayak pisti gibi" dedi. Başkan Ellibeş Adnan Menderes'in yüzde 70'nin özelleştiğini ifade ederek "Biz daha öncede söyledik. Bir yönetim kurun. Herkes aidatını ödesin. Hizmet yapılsın. İş Merkezinin yüzde yetmişi özelleşti. Kiracılara satıldı. Bizde belediye olarak elimizden gelen desteği veririz" dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.