LASTİK İŞ
ismail

BAŞKANDAN ÇOCUKLARA MORAL

10.04.2016 - 15:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BAŞKANDAN ÇOCUKLARA MORAL

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramında Mersin'de ilçemizi temsil edecek olan Gölcük Belediyesi Konservatuarı Çok Sesli Çocuk Korosu Gölcük Belediye Sanat Galerisi Toplantı Salonu'nda konser provası yaptı.

Çocukların provasına Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci,Gölcük Sanat Galerisi Müdürü Fatih Bayram, Koro Eğitmenleri Reyhan Bezdüz, Turan Yüksel, koroda yer alan çocuklar ve aileler katıldı.  Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş çocuklara moral verdi “Bugün gerçekleştirdiğiniz programa beni de davet ettiğiniz için size teşekkür ediyorum. Gölcük Belediyesi Konservatuarı Çok Sesli Çocuk Korosunda yer alan siz çocuklarımız büyük emek vererek çalışmalarınızı sürdürdünüz. 23 Nisan'da Mersin'de sizlere başarılar diliyorum. Sizlere ve hocalarınızı tebrik ediyorum” dedi.  Daha sonra Çocuk Korosunda yer alan çocuklar mini bir konser verdi. Çocukların performansı başta Başkan Ellibeş ve salondakilerden alkış aldı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramında Mersin'de ilçemizi temsil edecek olan Gölcük Belediyesi Konservatuarı Çok Sesli Çocuk Korosu Gölcük Belediye Sanat Galerisi Toplantı Salonu'nda konser provası yaptı.

Çocukların provasına Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci,Gölcük Sanat Galerisi Müdürü Fatih Bayram, Koro Eğitmenleri Reyhan Bezdüz, Turan Yüksel, koroda yer alan çocuklar ve aileler katıldı. 
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş çocuklara moral verdi “Bugün gerçekleştirdiğiniz programa beni de davet ettiğiniz için size teşekkür ediyorum. Gölcük Belediyesi Konservatuarı Çok Sesli Çocuk Korosunda yer alan siz çocuklarımız büyük emek vererek çalışmalarınızı sürdürdünüz. 23 Nisan'da Mersin'de sizlere başarılar diliyorum. Sizlere ve hocalarınızı tebrik ediyorum” dedi. 
Daha sonra Çocuk Korosunda yer alan çocuklar mini bir konser verdi. Çocukların performansı başta Başkan Ellibeş ve salondakilerden alkış aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.