LASTİK İŞ
ismail

BAŞKANDAN YENİ YILDA TATLI İKRAMI

01.01.2021 - 12:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

BAŞKANDAN YENİ YILDA TATLI İKRAMI

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, 2021 yılına İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Müdahale Şube Müdürlüğü İzmit Grup Amirliği ve sahada görev yapan Zabıta ekipleriyle girdi. Başkan Büyükakın gece boyunca, görevi başındaki, Emniyet güçlerini, sağlık çalışanlarını, zabıtayı ve itfaiye çalışanlarını ziyaret ederek tatlı ikram etti.Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu ve Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Uysal’ın da yer aldığı birlikteliklerde, telsiz aracılığıyla Kocaeli’nde müfrezelerde görev yapan İtfaiyecilerin yeni yılını tebrik eden Başkan Büyükakın, “2021 yılının bu ilk dakikalarında görevi başında ki İtfaiyeci kardeşlerime de nöbetlerinde başarılar diliyorum. Tüm itfaiyeci çalışanlarımızın ortaya koyduğu emek ve fedakârlık kendilerine için çok teşekkür ediyorum. 2021’in kazanın, yangının, afetin ve buna bağlı can kayıplarının olmadığı bir yıl olmasını dilerim” ifadelerini sarf etti.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, 2021 yılına İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Müdahale Şube Müdürlüğü İzmit Grup Amirliği ve sahada görev yapan Zabıta ekipleriyle girdi.

Başkan Büyükakın gece boyunca, görevi başındaki, Emniyet güçlerini, sağlık çalışanlarını, zabıtayı ve itfaiye çalışanlarını ziyaret ederek tatlı ikram etti.Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu ve Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Uysal’ın da yer aldığı birlikteliklerde, telsiz aracılığıyla Kocaeli’nde müfrezelerde görev yapan İtfaiyecilerin yeni yılını tebrik eden Başkan Büyükakın, “2021 yılının bu ilk dakikalarında görevi başında ki İtfaiyeci kardeşlerime de nöbetlerinde başarılar diliyorum. Tüm itfaiyeci çalışanlarımızın ortaya koyduğu emek ve fedakârlık kendilerine için çok teşekkür ediyorum. 2021’in kazanın, yangının, afetin ve buna bağlı can kayıplarının olmadığı bir yıl olmasını dilerim” ifadelerini sarf etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.