LASTİK İŞ

BAŞKAN'DAN FEN İŞLERİNE GECE DENETİMİ !

Gölcük 19.02.2015 - 12:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BAŞKAN'DAN FEN İŞLERİNE GECE DENETİMİ !

Başkan Fen İşleri ekibinden çalışmalar hakkında bilgi aldı

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçemizi etkisi altına alan kar yağışınıın kazaya neden olmaması için ve yolların açık tutulması için nöbet başında. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Fen İşleri ekibini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.  Karla mcadele konusunda Fen işleri ekibine çok güvendiklerini belirten Ellibeş gece geç saatlerde ekibi ziyaret etti.  Gölcük Belediyesi Fen İşleri Ekiplerinin hazır kıta beklediğini ve hemen müdahele ettiğini kaydetti. Her hangi bir olumsuzluk yaşanmaması için ekibi hazır bekleten Gölcük Belediyesi, gerekli tedbirlerin alındığını söyledi. Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş   “Kış aylarının başında yağan kar yağışında sınavı geçtiğimizi düşünüyorum. Her hangi bir olumsuzluk yaşanmaması için ekibimiz 24 saat görev başındaydı. Yeniden başlayan kar yağışı karşısında gerekli tedbirler alındı. Tuzlama, kar temizleme araçlarımız hazır kıta bekliyor” dedi
Başkan Fen İşleri ekibinden çalışmalar hakkında bilgi aldı
Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçemizi etkisi altına alan kar yağışınıın kazaya neden olmaması için ve yolların açık tutulması için nöbet başında. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Fen İşleri ekibini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. 
Karla mcadele konusunda Fen işleri ekibine çok güvendiklerini belirten Ellibeş gece geç saatlerde ekibi ziyaret etti.  Gölcük Belediyesi Fen İşleri Ekiplerinin hazır kıta beklediğini ve hemen müdahele ettiğini kaydetti. Her hangi bir olumsuzluk yaşanmaması için ekibi hazır bekleten Gölcük Belediyesi, gerekli tedbirlerin alındığını söyledi. Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş   “Kış aylarının başında yağan kar yağışında sınavı geçtiğimizi düşünüyorum. Her hangi bir olumsuzluk yaşanmaması için ekibimiz 24 saat görev başındaydı. Yeniden başlayan kar yağışı karşısında gerekli tedbirler alındı. Tuzlama, kar temizleme araçlarımız hazır kıta bekliyor” dedi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.