LASTİK İŞ

Başkan'dan Personele İftar

Gölcük 22.07.2013 - 22:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Başkan'dan Personele İftar

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Her yıl Ramazan ayında tertip etmiş olduğu Seri İftar programlarını tamamladı. Son İftar yemeğinde Belediye Personelini ağırlayan Başkan Ellibeş, İftar Yemeğinde Belediyede çalışan Tüm Memur, İşçi ve Temizlik Şirketinde çalışan Müteahhit Elemanları olmak üzere toplam 600 kişiyi Gölcük Belediyesi Kongre Sarayında bir araya getirdi. Başkan Ellibeş, tertip ettiği iftar yemeğinde de tüm personele hitaben yaptığı konuşmada sözlerine Biz bir aileyiz diyerek başladı. Sosyal Belediyeciliğin genel şartlarından birisi olan paylaşımın her alanda teşvik edilmesi gerektiğini savunan Başkan Ellibeş, Gölcük Belediyesinde çalışan herkesin bu sorumluluğu taşıyarak, bunu en güzel şekilde yerine getiriyor dedi. Başkan Ellibeş, tertip edilen iftar yemeğine katılan herkese teşekkür etti. Gölcük Belediyesi Kongre Sarayında yapılan iftar yemeğine Genel Koordinatör Nihat Abiş, Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Tektaş, Kemal Kahraman, Hasan Özer, Mehmet Olgun, Belediye Birim Müdürleri ve Amirleri ile Tüm Belediye Personeli hazır bulundular

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Her yıl Ramazan ayında tertip etmiş olduğu Seri İftar programlarını tamamladı. Son İftar yemeğinde Belediye Personelini ağırlayan Başkan Ellibeş, İftar Yemeğinde Belediyede çalışan Tüm Memur, İşçi ve Temizlik Şirketinde çalışan Müteahhit Elemanları olmak üzere toplam 600 kişiyi Gölcük Belediyesi Kongre Sarayında bir araya getirdi.


Başkan Ellibeş, tertip ettiği iftar yemeğinde de tüm personele hitaben yaptığı konuşmada sözlerine Biz bir aileyiz diyerek başladı. Sosyal Belediyeciliğin genel şartlarından birisi olan paylaşımın her alanda teşvik edilmesi gerektiğini savunan Başkan Ellibeş, Gölcük Belediyesinde çalışan herkesin bu sorumluluğu taşıyarak, bunu en güzel şekilde yerine getiriyor dedi. Başkan Ellibeş, tertip edilen iftar yemeğine katılan herkese teşekkür etti.


Gölcük Belediyesi Kongre Sarayında yapılan iftar yemeğine Genel Koordinatör Nihat Abiş, Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Tektaş, Kemal Kahraman, Hasan Özer, Mehmet Olgun, Belediye Birim Müdürleri ve Amirleri ile Tüm Belediye Personeli hazır bulundular


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.