BAŞKANIN HAKLI GURURU !

Eğitim 16.09.2014 - 19:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BAŞKANIN HAKLI GURURU !

"Eğitime Kazandırdığımız Okullar İlçemize hayırlı olsun"

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Eğitim-Öğretimin başladığı bu gün ayrı bir mutluluk ve heyecan yaşadı. Gölcük Belediyesinin Eğitime kandırdığı Okulların hizmete girmesinin verdiği heyecan ve gurur yüzünden okunuyordu.   Gölcük Belediyesi, Gazi İlkokulu arsasına karşılık 5 Modern Okul yaptırdı. Bunlardan İmam Hatip Ortaokulu, Pirireis İlkokulu, Tersane İlkokulu bu gün yapılan törenlerle hizmete girdi. Öğrenciler ve Veliler yeni Okullarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadılar.   Mimarisiyle, Modern derslik ve laboratuarlarıyla, çağın gereklerine uygun olarak inşa edilen Okullar, Gölcük İlçesinin Eğitim kalitesinin yükselmesine, çocuklarımızın daha iyi şartlarda Eğitim almalarına imkan sağlayacak.   Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Çocuklarımız ve Eğitim camiamız için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık. Gece gündüz çalışarak kısa bir sürede Okullarımızı bitirdik. Bu gün bu Okullarımızın açılışlarını da yaparak, Öğrencilerimizin, Öğretmenlerimizin hizmetine sunduk. Bu duygu tarif edilmez bir mutluluk.   Görüldüğü üzere Belediye hizmetlerimiz her alanda mevcut ve devam ediyor, yeter ki Gölcük’ümüz bir şeyler kazansın, halkımız mutlu olsun, biz hiçbir fedakarlıktan kaçınmayız. Yeni Eğitim ve Öğretim yılı tüm Öğrencilerimize, Öğretmenlerimize ve Velilerimize hayırlı ve uğurlu olsun dedi.
"Eğitime Kazandırdığımız Okullar İlçemize hayırlı olsun"

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Eğitim-Öğretimin başladığı bu gün ayrı bir mutluluk ve heyecan yaşadı. Gölcük Belediyesinin Eğitime kandırdığı Okulların hizmete girmesinin verdiği heyecan ve gurur yüzünden okunuyordu.

 

Gölcük Belediyesi, Gazi İlkokulu arsasına karşılık 5 Modern Okul yaptırdı. Bunlardan İmam Hatip Ortaokulu, Pirireis İlkokulu, Tersane İlkokulu bu gün yapılan törenlerle hizmete girdi. Öğrenciler ve Veliler yeni Okullarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadılar.

 

Mimarisiyle, Modern derslik ve laboratuarlarıyla, çağın gereklerine uygun olarak inşa edilen Okullar, Gölcük İlçesinin Eğitim kalitesinin yükselmesine, çocuklarımızın daha iyi şartlarda Eğitim almalarına imkan sağlayacak.

 

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Çocuklarımız ve Eğitim camiamız için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık. Gece gündüz çalışarak kısa bir sürede Okullarımızı bitirdik. Bu gün bu Okullarımızın açılışlarını da yaparak, Öğrencilerimizin, Öğretmenlerimizin hizmetine sunduk. Bu duygu tarif edilmez bir mutluluk.

 

Görüldüğü üzere Belediye hizmetlerimiz her alanda mevcut ve devam ediyor, yeter ki Gölcük’ümüz bir şeyler kazansın, halkımız mutlu olsun, biz hiçbir fedakarlıktan kaçınmayız. Yeni Eğitim ve Öğretim yılı tüm Öğrencilerimize, Öğretmenlerimize ve Velilerimize hayırlı ve uğurlu olsun dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.