BAŞKANLIĞI OĞLUNA BIRAKTI

07.06.2015 - 14:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BAŞKANLIĞI OĞLUNA BIRAKTI

İlçemizin en köklü ve en önemli ulaşım kooperatiflerinden birisi olan, S.S. 39 Nolu Değirmendere Taşıyıcılar Kooperatifi, önceki gün genel kurulunu yaptı. Kooperatifin 10 yıldır Başkanlığını yapan İbrahim Yaşar, bu görevi oğlu Mehmet Yaşar’a bıraktı

S.S. 39 Nolu Değirmendere Taşıyıcılar Kooperatifi, önceki gün Yüzbaşılar’da bulunan kooperatif binasında, yıllık olağan genel kurulunu yaptı. Kooperatifin 10 yıldır Başkanlığını yapan ve aynı zamanda Selimiye Muhtarı olan İbrahim Yaşar, bu görevi yorulduğu gerekçesiyle oğlu Mehmet Yaşar’a bıraktı. Kooperatif binasında gerçekleşen genel kurulun Divan Başkanlığını Tayfun Dede yaparken, katipliklerini Sedat Köse ve Şükrü İmzalı yaptı. 33 ortağı bulunan kooperatifin genel kurulu saygı duruşu ile başladı. Yönetim ve denetim raporlarının okunmasından ve oy birliği ile ibra edilmesinden sonra, başkanlık seçimine geçildi.    YENİ BAŞKAN MEHMET YAŞAR Genel Kurulda, Mehmet Yaşar’dan başka aday olmayınca, açık oylama ile yapılan seçimde , oybirliği ile Kooperatifin yeni başkanı oldu. Mehmet Yaşar’ın listesinde Adil Ellibeşoğlu, Necdet Dede, Erkan İşeri ve Kamil Akyıldız yer aldı. Kooperatifin Denetim Kurulunda ise Ahmet Sarıyer ve Şükrü İmzalı görev yapacaklar. Genel kurulda, kooperatif ortaklarının aylık 360 Lira olan aidatları oybirliği ile 440 Lira olarak belirlendi. Kongre sonunda tüm ortaklara teşekkür eden Başkan Yaşar, bundan sonra, kooperatifin ve ortakların tüm sorunları ile yakından ilgileneceğini belirterek, genel kurul üyelerine kendisine duydudukları güven için teşekkür etti. 
İlçemizin en köklü ve en önemli ulaşım kooperatiflerinden birisi olan, S.S. 39 Nolu Değirmendere Taşıyıcılar Kooperatifi, önceki gün genel kurulunu yaptı. Kooperatifin 10 yıldır Başkanlığını yapan İbrahim Yaşar, bu görevi oğlu Mehmet Yaşar’a bıraktı
S.S. 39 Nolu Değirmendere Taşıyıcılar Kooperatifi, önceki gün Yüzbaşılar’da bulunan kooperatif binasında, yıllık olağan genel kurulunu yaptı. Kooperatifin 10 yıldır Başkanlığını yapan ve aynı zamanda Selimiye Muhtarı olan İbrahim Yaşar, bu görevi yorulduğu gerekçesiyle oğlu Mehmet Yaşar’a bıraktı. Kooperatif binasında gerçekleşen genel kurulun Divan Başkanlığını Tayfun Dede yaparken, katipliklerini Sedat Köse ve Şükrü İmzalı yaptı. 33 ortağı bulunan kooperatifin genel kurulu saygı duruşu ile başladı. Yönetim ve denetim raporlarının okunmasından ve oy birliği ile ibra edilmesinden sonra, başkanlık seçimine geçildi. 
 
YENİ BAŞKAN MEHMET YAŞAR
Genel Kurulda, Mehmet Yaşar’dan başka aday olmayınca, açık oylama ile yapılan seçimde , oybirliği ile Kooperatifin yeni başkanı oldu. Mehmet Yaşar’ın listesinde Adil Ellibeşoğlu, Necdet Dede, Erkan İşeri ve Kamil Akyıldız yer aldı. Kooperatifin Denetim Kurulunda ise Ahmet Sarıyer ve Şükrü İmzalı görev yapacaklar. Genel kurulda, kooperatif ortaklarının aylık 360 Lira olan aidatları oybirliği ile 440 Lira olarak belirlendi. Kongre sonunda tüm ortaklara teşekkür eden Başkan Yaşar, bundan sonra, kooperatifin ve ortakların tüm sorunları ile yakından ilgileneceğini belirterek, genel kurul üyelerine kendisine duydudukları güven için teşekkür etti. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.