LASTİK İŞ

BAŞKANLIK KUPASI ASARKÖYSPOR'UN

Spor 09.09.2017 - 12:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKANLIK KUPASI ASARKÖYSPOR'UN

Gölcük Belediyesi’nin ilçemizdeki amatörspor kulüplerini yeni sezona hazırlamak için, bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği, “Geleneksel Başkanlık Kupası Turnuvası” dün akşam Kavaklı Stadı’nda oynanan final maçı ve ardından düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Turnuvanın şampiyonu, normal süresi 1-1 biten maçın ardından seri penaltı atışları sonunda Seka Doğanspor’u 8-7 yenen Asarköyspor, 4’üncü Başkanlık Kupası’nın sahibi oldu

ÜÇÜNCÜLÜK KUPASI ŞİRİNKÖYSPOR’UN Gölcük Belediyesi tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen, “Geleneksel Başkanlık Kupası Turnuvası” nın son gününde ilk olarak, Şirinköyspor ve Hisareynspor arasında üçüncülük dördüncülük maçı oynandı. Kavaklı Stadı’nda oynanan maçı, Gökmen Ortak, Recep Haydar Cüre ve Emir Eroğlu hakem triosu yönetti. Oldukça çekişmeye sahne olan maçı, Şirinköyspor ilk yarıda Sezer’in attığı golle 1-0 kazanarak turnuvanın üçüncüsü oldu. Futbolseverlerin ve 2 takım taraftarlarının büyük ilgi gösterdiği maç, başından sonuna kadar büyük bir heyecan fırtınası şeklinde geçti.     TURNUVANIN ŞAMPİYONU ASARKÖYSPOR Bu maçtan sonra Seka Doğanspor ile Asarköyspor arasında final maçı oynandı. Enes Kanpara, Mücahit Şentürk ve Ebubekir Yalçın üçlüsünün yönettiği maça Alattin Arslan’ın antrenörlüğünü yaptığı Seka Doğanspor maça Sezai Furuncu, Ersin Könez, Bural Arslan, Ertuğrul Usta, Abdullah Kotbaş, Ahmet Akyıldız, Yakup Furuncu, Ramazan Kılıç, Ferdi Aksakal ve Ömer Furuncu tertibiyle çıkarken, Nuri Aksoy’un antrenörlüğünü yaptığı Asarköyspor ise Alattin Göksu, Recep Sezgin, Selim Çetindemir, Gökhan Köse, Sercan Akdeniz, Samet Çeliksoy, Melih Varol, Eray Yılmaz, Olcay Sandıkçı, Sercan Topaloğlu, İskender Göksu tertibiyle çıktı.   ŞAMPİYONU PENALTILAR BELİRLEDİ Kavaklı Stadı’nda oynanan maça, adeta bir lig maçı seviyesinde oynandı. Amatör Süper Lig ekibi Seka Doğanspor, maçın ilk yarısını Ersin’in 30. Dakikada attığı muhteşem bir golle 1-0 önde tamamladı. Maçın 2’inci yarısına daha iyi başlayan taraf 1. Küme Takımı Asarköyspor oldu. İki takımın da adeta gol kaçırma yarışına girdiği maç, 1-0 Seka Doğanspor’un galibiyetiyle bitecek sanılırken, maçın 75. Dakikasında oyuna sonradan giren Evren Özmen, attığı golle maçı penaltılara taşıyan isim oldu. İlk 5 penaltıda 4-4’lük eşitlik olunca, şaöpiyonu seri penaltı atışları belirledi. 9’uncu penaltılarda, Seka Doğanspor’dan Sefa penaltı atışından yararlanamayınca, turnuvanın son şampiyonu, 1. Küme Takımı Asarköyspor oldu ve yeni sezon öncesinde büyük bir moral buldu.   ÖDÜL TÖRENİ OLDUKÇA RENKLİ GEÇTİ Final maçının ardından düzenlenen ödül töreni oldukça renkli geçti. Törende ilk olarak, final maçının hakemleri Enes Kanpara, Mücahit Şentürk ve Ebubekir Yalçın’a plaketlerini Hisareynspor Antrenörü Muammer Akçay verdi. Daha sonra turnuvaya katılan tüm kulüp başkanlarına, teşekkür plaketleri Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci ve diğre spor adamları tarafından verildi. Turvanın ikinci Seka Doğanspor’un kupasının verilmesinden sonra, turnuvanın son şampiyonu Asarköyspor’a şampiyonluk kupasını, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci takdim etti. 4’üncü Geleneksel Başkanlık Kupası, turnuva anısına toplu olarak çektiriel fotoğraf ile son buldu. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
Gölcük Belediyesi’nin ilçemizdeki amatörspor kulüplerini yeni sezona hazırlamak için, bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği, “Geleneksel Başkanlık Kupası Turnuvası” dün akşam Kavaklı Stadı’nda oynanan final maçı ve ardından düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Turnuvanın şampiyonu, normal süresi 1-1 biten maçın ardından seri penaltı atışları sonunda Seka Doğanspor’u 8-7 yenen Asarköyspor, 4’üncü Başkanlık Kupası’nın sahibi oldu

ÜÇÜNCÜLÜK KUPASI ŞİRİNKÖYSPOR’UN

Gölcük Belediyesi tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen, “Geleneksel Başkanlık Kupası Turnuvası” nın son gününde ilk olarak, Şirinköyspor ve Hisareynspor arasında üçüncülük dördüncülük maçı oynandı. Kavaklı Stadı’nda oynanan maçı, Gökmen Ortak, Recep Haydar Cüre ve Emir Eroğlu hakem triosu yönetti. Oldukça çekişmeye sahne olan maçı, Şirinköyspor ilk yarıda Sezer’in attığı golle 1-0 kazanarak turnuvanın üçüncüsü oldu. Futbolseverlerin ve 2 takım taraftarlarının büyük ilgi gösterdiği maç, başından sonuna kadar büyük bir heyecan fırtınası şeklinde geçti.

 

 

TURNUVANIN ŞAMPİYONU ASARKÖYSPOR

Bu maçtan sonra Seka Doğanspor ile Asarköyspor arasında final maçı oynandı. Enes Kanpara, Mücahit Şentürk ve Ebubekir Yalçın üçlüsünün yönettiği maça Alattin Arslan’ın antrenörlüğünü yaptığı Seka Doğanspor maça Sezai Furuncu, Ersin Könez, Bural Arslan, Ertuğrul Usta, Abdullah Kotbaş, Ahmet Akyıldız, Yakup Furuncu, Ramazan Kılıç, Ferdi Aksakal ve Ömer Furuncu tertibiyle çıkarken, Nuri Aksoy’un antrenörlüğünü yaptığı Asarköyspor ise Alattin Göksu, Recep Sezgin, Selim Çetindemir, Gökhan Köse, Sercan Akdeniz, Samet Çeliksoy, Melih Varol, Eray Yılmaz, Olcay Sandıkçı, Sercan Topaloğlu, İskender Göksu tertibiyle çıktı.

 

ŞAMPİYONU PENALTILAR BELİRLEDİ

Kavaklı Stadı’nda oynanan maça, adeta bir lig maçı seviyesinde oynandı. Amatör Süper Lig ekibi Seka Doğanspor, maçın ilk yarısını Ersin’in 30. Dakikada attığı muhteşem bir golle 1-0 önde tamamladı. Maçın 2’inci yarısına daha iyi başlayan taraf 1. Küme Takımı Asarköyspor oldu. İki takımın da adeta gol kaçırma yarışına girdiği maç, 1-0 Seka Doğanspor’un galibiyetiyle bitecek sanılırken, maçın 75. Dakikasında oyuna sonradan giren Evren Özmen, attığı golle maçı penaltılara taşıyan isim oldu. İlk 5 penaltıda 4-4’lük eşitlik olunca, şaöpiyonu seri penaltı atışları belirledi. 9’uncu penaltılarda, Seka Doğanspor’dan Sefa penaltı atışından yararlanamayınca, turnuvanın son şampiyonu, 1. Küme Takımı Asarköyspor oldu ve yeni sezon öncesinde büyük bir moral buldu.

 

ÖDÜL TÖRENİ OLDUKÇA RENKLİ GEÇTİ

Final maçının ardından düzenlenen ödül töreni oldukça renkli geçti. Törende ilk olarak, final maçının hakemleri Enes Kanpara, Mücahit Şentürk ve Ebubekir Yalçın’a plaketlerini Hisareynspor Antrenörü Muammer Akçay verdi. Daha sonra turnuvaya katılan tüm kulüp başkanlarına, teşekkür plaketleri Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci ve diğre spor adamları tarafından verildi. Turvanın ikinci Seka Doğanspor’un kupasının verilmesinden sonra, turnuvanın son şampiyonu Asarköyspor’a şampiyonluk kupasını, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci takdim etti. 4’üncü Geleneksel Başkanlık Kupası, turnuva anısına toplu olarak çektiriel fotoğraf ile son buldu. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.